Στην Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

Ζήτησαν να ακυρωθεί η διαδικασία - Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν

Στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες - Βίντεο: star.gr 

Στον ανακριτή για να απολογηθούν οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου. Ο δικηγόρος τους κατέθεσε αίτηση ακυρότητας της διαδικασίας, η οποία θα εξεταστεί από το συμβούλιο Πλημμελειοδικών και οι δύο κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία για αύριο το πρωί.

Μάριος Παπαγεωργίου: Στο «φως» σοκαριστική συνομιλία των απαγωγέων

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες ηλικίας 53 και 54 ετών κατηγορούνται για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία του Μάριου και συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας σε Νέα Σμύρνη και Καλλιθέα.

O ένας από τους δύο συλληφθέντες που θεωρείται ότι εξαφάνισε τη σορό του Μάριου Παπαγεωργίου - Intimenews

Αυτό που οδήγησε στη σύλληψή τους ήταν οι σοκαριστικές τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο» της οργάνωσης και οι εντολές που τους έδινε για το πώς να εξαφανίσουν τη σορό. Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη τους μετά από κατάθεση ισοβίτη κρατούμενου για τη δολοφονία του Μάριου. Ο ίδιος φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με άτομα που σχετίζονται με την υπόθεση μέσα στη φυλακή.

Ο δεύτερος από τους συλληφθέντες για την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου - Intimenews

Όπως εκτιμάται, οι συλλήψεις των δύο ανδρών θα δώσουν τέλος στην αγωνία της μητέρας του Μάριου, που εδώ και 11 χρόνια αναζητά τη σορό του παιδιού της. 

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ με την αρπαγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου 11 χρόνια πριν

Οι συνομιλίες που «έκαψαν» τους δράστες

Η έκθεση αναφέρει: «Στις 28 Αυγούστου 2012, στις 11:00 π.μ, ο Πέτρος, ο Γιώργος και ο Μιχάλης […] φεύγουν με το κόκκινο φορτηγάκι του Μιχάλη και μερικές σακούλες με κάρβουνο πίσω για να πάνε να πάρουν το πτώμα του θύματος που είναι κλειδωμένο σε τοποθεσία κοντά στα Βίλια».

Μάριος Παπαγεωργίου: Σε ποιον ανήκει το κρανίο; Τα πρώτα αποτελέσματα

Οι δύο άνδρες επικοινωνούν με τον εγκέφαλο της απαγωγής, ο οποίος τους ρωτά: «Το φτιάξατε; Κάνατε τη δουλειά;». Τότε ο πρώτος κατηγορούμενος του απαντά: «Τελείωσε, τελείωσε, τελείωσε. […] Δε φαντάζεσαι πόσο απαίσια ήταν η μυρωδιά από τα καμένα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top