Λάρισα: Πήραν το δίπλωμα οδήγησης 41χρονου για 15 χρόνια!

Έχει εντοπιστεί να οδηγεί σε κατάσταση μέθης

Πριν από έναν μήνα, συνελήφθη στα Καλύβια για 3η φορά οδηγός σχολικού που μετέφερε μαθητές χωρίς δίπλωμα- βίντεο από Mega

Ρεκόρ παραβάσεων λόγω μέθης έχει καταγράψει 41χρονος Λαρισαίος. Χαρακτηριστικό είναι ότι του έχει αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης συνολικά για 15 χρόνια. 

Ο άνδρας συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας κι όπως διαπιστώθηκε έχει παρελθόν στις συλλήψεις για τον ίδιο λόγο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερία

Καλύβια: Συνελήφθη οδηγός σχολικού – Του είχαν πάρει το δίπλωμα

Μάλιστα, για τις δύο προηγούμενες φορές που συνελήφθη σε κατάσταση μέθης του επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης της άδειας οδήγησης, πέντε χρόνια για κάθε φορά. Λόγω του ποσοστού αλκοόλ που βρέθηκε μετά και τη δεύτερη μέτρηση στο αλκοτέστ, ο 41χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, ενώ του επιβλήθηκε νέα αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδηγού για επιπλέον πέντε χρόνια, με τον Λαρισαίο να συμπληρώνει τα 15 έτη αφαίρεσης άδειας για παραβάσεις που του βεβαιώθηκαν από το 2019 μέχρι και προχθές.

Αναλυτικότερα, ο 41χρονος βρέθηκε να οδηγεί μοτοσικλέτα στις 02:40 τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό 28ης Οκτωβρίου στη Λάρισα, όταν ελέγχθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας. Στον ίδιο οδηγό, τόσο από αστυνομικούς του Τμήματος Κιλελέρ, αλλά και του Τμήματος Τροχαίας, έχουν βεβαιωθεί αντίστοιχες παραβάσεις κατά τα έτη 2019, 2020, 2022, αλλά και προχθές βράδυ που συνελήφθη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top