Αθώος γνωστός παίκτης του Survivor για παρενόχληση ανήλικης

«Ίσως να έκανε την καταγγελία για τη δημοσιότητα», είπε

Αθώος γνωστός παίκτης του Survivor για παρενόχληση ανήλικης

Την αθώωση του 29χρονου πρώην παίκτη του Survivor από τα Φάρσαλα, ο οποίος κατηγορούταν για παράνομη βία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης, αποφάσισε σήμερα το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας.

Η 16χρονη κοπέλα, επίσης από τα Φάρσαλα, είχε καταγγείλει τον 29χρονο άνδρα για περιστατικό στις 3 Δεκέμβριο του 2021, πριν ο ίδιος μπει στο παιχνίδι ριάλιτι.

Όπως κατέθεσε σήμερα, σύμφωνα με το larissanet.gr περίπου στις 00.30 της συγκεκριμένης μέρας βρίσκονταν στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων, όταν ο 29χρονος την άρπαξε από την κουκούλα και την έσυρε σε ένα παγκάκι.

Ιλένια Ουίλιαμς - Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η κοινή τους απόδραση στην Κίμωλο

Εκεί αφού ξάπλωσε αρχικά μπρούμυτα την ανάγκασε να πατήσει πάνω του. Στη συνέχεια ο 29χρονος γύρισε ανάσκελα και ώθησε το πόδι της κοπέλας στη γενετήσια περιοχή του.

Τριαντάφυλλος: «Όλα στο Survivor είναι ένα μεγάλο ψέμα... όλα στημένα»

Νωρίτερα η κοπέλα κατέθεσε πως αρχικά ο 29χρονος της πρότεινε να του κάνει μασάζ και εκείνη αρνήθηκε. 

Γιώργος Λιανός: Οι υπέροχες διακοπές του στην Ιταλία

Σε ερώτηση του δικαστηρίου γιατί δεν αντέδρασε, η κοπέλα είπε πως «είχε παγώσει», ενώ όταν την επέστρεψε στην παρέα της στην κεντρική πλατεία, φέρεται να είπε στα παιδιά που ήταν εκεί «είναι πολύ καλή σας τη συνιστώ».

«Ίσως να έκανε την καταγγελία για τη δημοσιότητα», είπε ο πρώην παίκτης του Survivor

Σύμφωνα με τον 29χρονο, τίποτα απ’ όσα κατήγγειλε η κοπέλα δεν συνέβησαν.

Παπαδοπούλου: Φωτογραφίζει τον παίκτη που tweet-άρει από το Survivor

Όπως κατέθεσε, έκανε την προπόνησή του στην πλατεία και επειδή το κινητό του ήταν κλειστό, ζήτησε από τα παιδιά στην πλατεία να του κρατάνε χρόνο.

Όπως είπε, με την κοπέλα γνωρίζονταν μέσω του αγοριού της και πως εκείνη την ημέρα – επειδή έχει πρόβλημα στην πλάτη του λόγω της δουλειάς του, - ζήτησε από την κοπέλα να του κάνει «κρακ» στην περιοχή, επειδή φαίνονταν η «ελαφρύτερη» στην παρέα. Στη συνέχεια της ζήτησε να του κάνει «κρακ» και στο λαιμό αλλά η κοπέλα, σύμφωνα με τον ίδιο, πήγε να το κάνει με τα πόδια και τότε σηκώθηκε και την πήγε στην παρέα της.

Μάλιστα, όπως κατέθεσε, όταν σηκώθηκε η κοπέλα τον αγκάλιασε. Σε ερώτηση της προέδρου για ποιο λόγο να προβεί στην καταγγελία η ανήλικη, ο 29χρονος απάντησε πως ίσως να το έκανε για την δημοσιότητα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top