Βίντεο ντοκουμέντα: Σοκαριστικά τροχαία σε σημείο καρμανιόλα της Κηφισίας

Οι οδηγοί τρακάρουν με τον ίδιο τρόπο στο ίδιο σημείο!

Στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Αμαρουσίου, υπάρχει ένα σημείο όπου συμβαίνουν συνέχεια ατυχήματα. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας εξασφάλισαν σοκαριστικά βίντεο - ντοκουμέντα από το σημείο καρμανιόλα.

Στο πρώτο βίντεο ντοκουμεντο φαίνεται ο οδηγός του αυτοκινήτου να χτυπά πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα, να «τουμπάρει», να σέρνεται πάνω στην άσφαλτο για αρκετά μέτρα και να πέφτει πάνω στον κάδο απορριμάτων διαλύοντας τον. 

Τροχαίο στην Κηφισίας σε σημείο καρμανιόλα

Στο δεύτερο βίντεο, φαίνεται μια πανομοιότυπη σύγκρουση τρεις ημέρες πριν. Ένα αυτοκίνητο χτυπά στο ίδιο διαχωριστικό διάζωμα, ανετράπη, αλλά κατέληξε στην κάτων πλευρά του δρόμου.

Τροχαίο στην Κηφισίας

Στο τρίτο βίντεο, στο ίδιο πάλι σημείο, ένας πεζός φαίνεται να διασχίζει κάθετα την Κηφισίας, να σκαρφαλώνει το υψηό διαχωριστικό διάζωμα και να παρασύρεται από αυτοκίνητο που περνά από την κάθοδο.

Τροχαίο στην Κηφισίας με πεζό

Κανείς ακόμα δνε έχει εξηγήσει γιατί συμβαίνουν τόσα πολλά ατυχήματα στο συγκεκριμένο διάζωμα, στο οποίο υπάρχει και σήμανση της τροχαίας, αλλά παρόλα αυτά, οι οδηγοί τρακάρουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top