'Εχασε το 80% της όρασής της - Καταγγέλλει ιατρικά λάθη

Ποινική δίωξη σε δύο γιατρούς για βαριά σωματική βλάβη

Μία απίστευτη υπόθεση απασχολεί τις δικαστικές αρχές και αποκαλύπτει το Star. Γυναίκα καταγγέλλει ότι έχασε το μεγαλύτερο μέρος της όρασής της από ιατρικό λάθος. Εναντίον δύο γιατρών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σωματική βλάβη. 

Θεσσαλονίκη: Δίωξη Στον Γιατρό Για Τον Θάνατο 14χρονης - Video

Η ασθενής «λυγίζει» μιλώντας αποκλειστικά στην Τασούλα Παπανικολάου για τον Γολγοθά που ανεβαίνει.

«Σχεδόν μου κατέστρεψαν τη ζωή. Μέσα σε έναν μήνα άλλαξαν όλα». Είναι τα πρώτα λόγια της ασθενούς που υπέβαλε μήνυση εναντίον δύο γιατρών σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, και συγκεκριμένα κατά μιας λοιμωξιολόγου και μίας πνευμονολόγου, καθώς, όπως υποστηρίζει, εξαιτίας της ισχυρής αντιβίωσης που της χορήγησαν για την πνευμονοπάθεια που είχε, έχασε το 80% της όρασής της τα τελευταία  δύο χρόνια.

'Εχασε το 80% της όρασής της - Καταγγέλλει ιατρικά λάθη

«Σχεδόν μου κατέστρεψαν τη ζωή» λέει στην Τασούλα Παπανικολάου η γυναίκα που καταγγέλλει ιατρικά λάθη / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

«Κάποια στιγμή άρχισα να μη βλέπω καλά από κοντά. Πήγα στον οφθαλμίατρο, δεν του ανέφερα ότι παίρνω μια αγωγή γιατί δεν ήξερα ότι τα φάρμακα μπορεί να πειράξουν τα μάτια, δε με είχε προειδοποιήσει κανείς. Με πήρε ένα μήνα μετά η πνευμονολόγος που με παρακολουθούσε και μου λέει "κόψτα όλα τα φάρμακα" και από τότε δεν έχω μιλήσει μαζί τους» λέει η γυναίκα που ζητά να τιμωρηθούν οι γιατροί.

Εναντίον των δύο γιατρών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σωματική βλάβη, ενώ η ανακρίτρια έχει ορίσει και τρεις πραγματογνώμονες για την υπόθεση. Τα φάρμακα που της χορηγούσαν ήταν για φυματίωση, υποστηρίζει στο Star ο δικηγόρος της ασθενούς.

Η ασθενής ελπίζει τώρα σε ένα θαύμα καθώς όπως της είπαν οι γιατροί δεν μπορεί να ξαναβρεί την όρασή της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top