Πάσχα: Στην κορυφή των προτιμήσεων οι κοντινοί προορισμοί

Διαμονή στα νησιά του Αργοσαρωνικού – Πού κυμαίνονται οι τιμές

«Ταβάνι» κοντεύει ν' αγγίξει η πληρότητα σε αγαπημένους πασχαλινούς προορισμούς, ενώ μεγάλη είναι η προτίμηση των εκδρομέων για τις κοντινές αποδράσεις. Η Πελοπόννησος και τα νησιά του Αργοσαρωνικού βρίσκονται παραδοσιακά στην κορυφή της λίστας.

Πάσχα: Όπου Φύγει- Φύγει Οι Αθηναίοι - Γεμάτα Πλοία Και KTEΛ - Video

Αρκετοί αδειούχοι επιλέγουν να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα σε κοντινούς προορισμούς όπως τις Σπέτσες και την Ύδρα.

«Θεωρώ ότι είμαστε λίγο παραπάνω από το 80%. Ο κόσμος περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή λίγο τον καιρό για να πουν και οι τελευταίοι το “ναι”, να φύγουν για ντα νησιά μας τα χωριά μας» σημείωσε ο Χρήστος Όρλωφ, πρόεδρος του συλλόγου ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στις Σπέτσες.

Πάσχα: Ξεκίνησε η έξοδος – Πάνω από 100.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Διαμονή στα νησιά του Αργοσαρωνικού – Πού κυμαίνονται οι τιμές

Για τους αναποφάσιστους, στις Σπέτσες το κόστος διανυκτέρευσης ξεκινά από τα 80 ευρώ, χωρίς πρωινό και ανεβαίνει στα 100 έως 250 ευρώ για ένα δωμάτιο με πρωινό, ενώ στην Αίγινα κυμαίνονται από 60 - 100 ευρώ για ένα δίκλινο με πρωινό.

Στις προτιμήσεις των εκδρομέων του Πάσχα οι κοντινοί προορισμοί

Στις προτιμήσεις των εκδρομέων του Πάσχα οι κοντινοί προορισμοί

Πάσχα: Φτάνει το 95% η πληρότητα στην Αίγινα

«Οι πληρότητες πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή στο νησί της Αίγινας 85% με 95%. Υπάρχουν ακόμα ελεύθερα δωμάτια για αυτούς που δεν είχαν φροντίσει στο παρελθόν» σημείωσε ο γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας, Παναγιώτης Χαλδαίος.

Πάσχα: «Μάχη» για ένα δωμάτιο στο Ναύπλιο

Με την...έξοδο των εκδρομέων να κορυφώνεται την Μεγάλη Παρασκευή τα διαθέσιμα δωμάτια στο Ναύπλιο, για το επίμαχο τετραήμερο έχουν εξαφανιστεί. 

Γεμάτο από εκδρομείς θα είναι το Ναύπλιο τις ημέρες του Πάσχα

Γεμάτο από εκδρομείς θα είναι το Ναύπλιο τις ημέρες του Πάσχα

«Η πληρότητα για την πόλη του Ναυπλίου από τη Μεγάλη Πέμπτη βρίσκεται στο 75% και από τη Μεγάλη Παρασκευή είμαστε στο 100%» εξήγησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ναυπλίου, Παναγιώτης Μωριάτης.

Μοναδική λύση για τους ταξιδιώτες της τελευταίας στιγμής, που σκέφτονται να αποδράσουν στο Ναύπλιο είναι το Τολό , όπου και εκεί τα ανοιχτά καταλύματα γεμίζουν το ένα μετά το άλλο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top