Νέα Σμύρνη: «Η 14χρονη μας ζήτησε να της βρούμε πελάτες»

Τι λέει ο 27χρονος που κατηγορείται για μαστροπεία, μέσα από τη φυλακή

Τη δική του οπτική, όσον αφορά στην υπόθεση μαστροπείας 14χρονης, η οποία φιλοξενούταν σε δομή προστασίας ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη και είχε εξαφανιστεί, έδωσε ο 27χρονος, ο οποίος είναι προσωρινά κρατούμενος ως μαστροπός. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» υποστήριξε πως με τη 14χρονη ήταν φίλοι και πως δε γνώριζαν την ηλικία της, αλλά νόμιζαν πως ήταν μεγαλύτερη. Όπως ισχυρίστηκε, η ίδια η 14χρονη του είχε πει πως θέλει να βγάλει χρήματα και του ζήτησε να της βρει πελάτες με τους οποίους θα συνευρισκόταν ερωτικά με αμοιβή. 

Νέα Σμύρνη: «100 ευρώ ήταν η φιλική τιμή» - Σοκάρει η 14χρονη

«Το συζητήσαμε μαζί της να της βρούμε πελάτες, αλλά τελικά δεν το κάναμε ποτέ. Αντίθετα της είπαμε να μην κάνει αυτή τη δουλειά και να βρει κάτι άλλο, όπως ας πούμε σερβιτόρα. Εγώ το πήρα για πλάκα. Ναι, κάναμε κουβέντα για πελάτες, αλλά δεν τη φέραμε ποτέ σε επαφή με κανέναν», είπε. 

Όσο για το τι συνέβη τη βραδιά που εξαφανίστηκε το κορίτσι και πήγε μαζί με τον ίδιο και άλλους δύο φίλους του σε ξενοδοχείο είπε:

Νέα Σμύρνη: Ροζ βίντεο με τη 14χρονη στο κινητό ενός προφυλακισμένου

«Πήγαμε στο ξενοδοχείο και επειδή ήμασταν τέσσερα άτομα κλείσαμε δύο δωμάτια. Μαζευτήκαμε στο ένα και γελάγαμε, παίζαμε, κάναμε πλάκα. Στην κοπέλα άρεσε ο τρίτος της παρέας και άρχισαν να φλερτάρουν. Πήγαν στο άλλο δωμάτιο, συνευρέθηκαν ερωτικά και ο φίλος μου τραβούσε το βίντεο», είπε. 

Αρνήθηκε ότι διέρρευσαν το βίντεο στο διαδίκτυο κι επέμεινε πως ό,τι έγινε, έγινε με τη θέληση της 14χρονης. 

Nέα Σμύρνη: Τι λέει κατηγορούμενος για την υπόθεση μαστροπείας 14χρονης

«Μας κρατάνε άδικα, δε συνέβη τίποτα από όσα μας κατηγορούν, θέλω να γυρίσω σπίτι μου στα παιδιά μου», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top