«Πάνε στη μάνα σου, έχω καλό δικηγόρο», είπε στη 14χρονη μετά τον ξυλοδαρμό

Εισαγγελική παρέμβαση για το bullying στη μαθήτρια από τη Θεσσαλονίκη

Τη διεξαγωγή έρευνας από την υποδιεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος βορείου Ελλάδας ζήτησε η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Παναγιώτα Γκίκα για την υπόθεση bullying κατά 14χρονης μαθήτριας στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης

Ειδικότερα, ζητάει να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται τα εξής αδικήματα: Απειλή, σωματική βλάβη, εξύβριση, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, παράβαση καθήκοντος.

Θεσσαλονίκη: «Τη χτύπησε και της είπε “τώρα πάνε στη μάνα σου, έχω και καλό δικηγόρο”»

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης που αποκάλυψε ο πατέρας της μικρής. 

Ο απίστευτος λόγος που ξυλοκόπησαν 15χρονη και ανέβασαν βίντεο στο TikTok

Όπως είπε στο Mega, η 15χρονη που φαίνεται στο βίντεο στο TikTok να ξυλοκοπά άγρια τη 14χρονη μαθήτρια, αφού τη χτύπησε της είπε «πάνε τώρα στη μάνα σου, να δούμε τι θα της πεις κι έχω και καλό δικηγόρο».

O ξυλοδαρμός της 14χρονης μαγνητοσκοπήθηκε και ανέβηκε στο TikTok

O ξυλοδαρμός της 14χρονης μαγνητοσκοπήθηκε και ανέβηκε στο TikTok

Οι ίδιοι οι γονείς έμαθαν για το bullying που δεχόταν το παιδί τους όταν είδαν το βίντεο στο TikTok, γιατί η ίδια φοβόταν να τους αποκαλύψει όσα περνούσε στο σχολείο. 

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης - «Της είχαν κάψει και τα μαλλιά»

«Η επίθεση έγινε από άλλο παιδί έξω από το σχολείο. Δεν έχει κάνει παρέα μαζί του, απλώς την ήξερε σαν πρόσωπο. Ήξερε ότι αυτό το πρόσωπο κάνει αυτό το πράγμα συνέχεια. Όταν βρήκαμε τελικά το βίντεο, τη ρωτήσαμε και μας είπε όλα τα περαιτέρω η κόρη μας. Γιατί είχε έρθει μια μέρα στο σπίτι χτυπημένη και τη ρωτούσαμε και μας είπε “έπεσα μπαμπά”. Τα γόνατά της ήταν χτυπημένα. Αυτό ήταν και το αποκορύφωμα που είπα τέρμα και εκνευρίστηκα όταν το είδα», είπε ο πατέρας.

Θεσσαλονίκη: «Γιατί με φέρατε στη ζωή»

Πρόσθεσε πως η ψυχολογία της κόρης του δεν είναι καλή. 

«Το παιδί μου συνεχίζει τη ζωή του, αλλά φοβάται. Δεν έχει πλέον την ίδια σκέψη για τον κόσμο. Ερχόταν πολλές φορές και μας έλεγε “τι μου κάνατε, γιατί με φέρατε στη ζωή, αφού έτσι είναι ο κόσμος;” Αυτό μας το είπε μετά την επίθεση», είπε. 

Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη, ενώ οι γονείς προσπαθούν να στηρίξουν το παιδί τους που υπέστη αυτή την τραυματική εμπειρία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top