Τέμπη: Βγήκε από το νοσοκομείο 21χρονος πολυτραυματίας

«Είχαν καεί τα ρούχα του και τα παπούτσια του»

Υπάρχουν και ευχάριστα νέα από την τραγωδία στα Τέμπη, καθώς χθες, Τετάρτη, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ένας 21χρονος φοιτητής, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Τέμπη: «Μανούλα μου πόνεσες; Όχι, αγάπη μου, για μια στιγμή μονάχα»

Ο Στέλιος Στραέλος, πολυτραυματίας και πολυεγκαυματίας επέστρεψε στο σπίτι του και στην οικογένειά του μετά από ένα μήνα νοσηλείας. Όπως είπε ο πατέρας του στον Alpha ήταν τυχεροί και δε θρήνησαν τον γιο τους. 

O 21χρονος κατάφερε να βγει από το βαγόνι που ήταν το εστιατόριο από μια τρύπα μαζί με τη σύντροφό του - Eurokinissi

O 21χρονος κατάφερε να βγει από το βαγόνι που ήταν το εστιατόριο από μια τρύπα μαζί με τη σύντροφό του - Eurokinissi

«Ήμασταν τυχεροί, ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο… Λυπάμαι τους γονείς που έχασαν αγγελούδια τους», δήλωσε, αρχικά, ο πατέρας του νεαρού φοιτητή και περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε για το φριχτό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τέμπη: Συγκλονίζει 8χρονος - «Μισώ τη μαμά μου που μπήκε σε αυτό το τρένο»

«Με το παιδί μιλήσαμε περίπου δύο ώρες μετά, γιατί δεν μπορούσαμε να τον βρούμε σε κανένα τηλέφωνο. Σίγουρα αυτή η εμπειρία είναι τρομακτική και εύχομαι να μην τη ζήσει κανένας. Μέχρι να ακούσουμε σε πρώτη φάση τη φωνή του στον δρόμο και μετά να τον δούμε στο νοσοκομείο, ήταν στιγμές πολύ δύσκολες. Παράλληλα, μετά στο νοσοκομείο, συνεχίσαμε να έχουμε δύσκολη κατάσταση τουλάχιστον για μία εβδομάδα, γιατί το παιδί είχε διασωληνωθεί και ακολουθήθηκε η θεραπεία που έπρεπε να ακολουθηθεί», είπε.

Ο 21χρονος βγήκε από το βαγόνι με σοβαρά εγκαύματα, είχαν καεί τα ρούχα και τα παπούτσια του

Ο 21χρονος βγήκε από το βαγόνι με σοβαρά εγκαύματα, είχαν καεί τα ρούχα και τα παπούτσια του

Τέμπη: «Βγήκε από μια τρύπα με τη σύντροφό του»

Σύμφωνα με τον πατέρα του 21χρονου, ο νεαρός φοιτητής ταξίδευε μαζί με τη σύντροφό του από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και είχαν κλείσει θέση στο βαγόνι 6. Όμως λόγω της καθυστέρησης στα Παλαιοφάρσαλα πήγαν μαζί με την κοπέλα του στο βαγόνι που βρίσκεται το εστιατόριο για να πάρουν κάτι. 

Τέμπη: «Φτιάχνω τον τάφο της Ελπίδας μου»

«Απ’ όσο γνωρίζω, ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες του δεύτερου βαγονιού. Με την κοπέλα του έκανε μια προσπάθεια να συνέλθει. Η κοπέλα του τον τράβηξε, βρήκαν μία τρύπα και βγήκαν από εκεί. Ο Στέλιος ήταν χωρίς παπούτσια και χωρίς ρούχα, γιατί είχαν καεί. Η κοπέλα ήταν με σπασμένο πόδι, έχει πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη, με τον καιρό θα το ξεπεράσει», είπε ο πατέρας του φοιτητή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top