Τέμπη: Συγκλονίζει 8χρονος - «Μισώ τη μαμά μου που μπήκε σε αυτό το τρένο»

Ο γιος της Έλενας προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την απώλειά της

Ο πατέρας της Έλενας που σκοτώθηκε στα Τέμπη περιέγραψε τη φρικτή πραγματικότητα που ζουν τα εγγόνια του μετά τον θάνατο της μητέρας τους / Βίντεο Ant1

Ένας μήνας έχει περάσει από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και οι πληγές στις ψυχές των συγγενών τω θυμάτων είναι ακόμα νωπές. Ζητούν δικαίωση για τη μνήμη των αγαπημένων τους και αισθάνονται οργή και θυμό. Όπως ο 8χρονος γιος της Έλενας, που έχει θυμώσει με τη μητέρα του επειδή μπήκε στο μοιραίο τρένο.

Τέμπη: «Φοβόμαστε μήπως πούμε κάτι στα παιδιά της Έλενας και κάνουμε λάθος»

Ο 8χρονος γιος της Έλενας, της στρατιωτικού από τη Βέροια που βρήκε τραγικό θάνατο στα Τέμπη αρνείται να πιστέψει ότι η μητέρα του δε θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι τους, όπου την περιμένει με το άλλο του αδελφάκι.

Τέμπη: «Τα μωρά περιμένουν τη μαμά τους» - Ξεσπά ο σύζυγος της Έλενας

Τέμπη: «Μισώ τη μαμά που μπήκε σε αυτό το τρένο», λέει ο 8χρονος γιος της Έλενας

 «Μισώ τη μαμά που μπήκε σε αυτό το τρένο», λέει ο 8χρονος γιος της Έλενας που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Όπως είπε ο πατέρας του θύματος, ο μικρός εγγονός του έμαθε το χαμό της μαμάς του από την πρώτη ημέρα. Όμως ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει την απώλεια: 

Ο μικρός είναι 8 χρονών, έλεγε ''μισώ τη μαμά μου'', ''γιατί μισείς τη μαμά σου'', του είπα, ''γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο'', λέει.

«Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, ακόμα ονειρευόμαστε. Δεν το πιστεύουμε. Άδικα άνθρωποι ‘έφυγαν’. Άδικα… Δύσκολα είναι τα πράγματα εδώ. Η γυναίκα μου κάθε μέρα έτσι κι αλλιώς είναι στην κρεβατοκάμαρα. Κλαίει στο δωμάτιο κρυφά να μην την δουν τα μικρά. Τι να κάνει…», προσέθεσε μιλώντας στον Ant1 και την εκπομπή «Το Πρωινό».

Τέμπη: Η 36χρονη Έλενα ανάμεσα στα 57 θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Η 36χρονη Έλενα ανάμεσα στα 57 θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

Όπως εξήγησε ο πατέρας της Έλενας, μαζί με τον γαμπρό του είπαν στα παιδιά την αλήθεια από την πρώτη στιγμή.

Τέλος, κατήγγειλε ότι έναν μήνα μετά δεν έχουν δεχθεί ψυχολογική υποστήριξη: «Ψυχολόγος δεν… είπαν τάχα θα έρθουν, αλλά κανένας δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Λέγανε και γι’ αυτή τη βοήθεια, ένας όμιλος. Έκανε ο γαμπρός τα χαρτιά, τίποτα. Δεν έχουμε δηλαδή ανταπόκριση από κανέναν, τίποτα.»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top