Τέμπη: «Μανούλα μου πόνεσες; Όχι, αγάπη μου, για μια στιγμή μονάχα»

Το όνειρο της κόρης θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του πατέρα Χριστόδουλου για τον χαμό του γιου του Κυπριανού στην τραγωδία στα Τέμπη - Αλήθειες με τη Ζήνα

Ένας μήνας πέρασε από το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, όταν σημειώθηκε η τραγωδία στα Τέμπη, όμως για τις οικογένειες των θυμάτων ο χρόνος σταμάτησε εκεί. Ακόμη τα δάκρυα δεν έχουν στεγνώσει, ο πόνος είναι αβάσταχτος και όλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την απουσία των αγαπημένων τους προσώπων. 

Τέμπη: Συγκλονίζει 8χρονος - «Μισώ τη μαμά μου που μπήκε σε αυτό το τρένο»

Ανάμεσα σε αυτούς τα παιδιά της Βασιλικής, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στη φονική σύγκρουση των τρένων. Η αδελφή της μίλησε στον ΑΝΤ1 και, όπως είπε, η οικογένειά της ζει δραματικές στιγμές. 

Οι οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων - Eurokinissi

Οι οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων - Eurokinissi

«Την ονειρεύτηκε η κόρη της πρόσφατα. Και την είδε στον ύπνο της και τη ρώτησε το κορίτσι “Μανούλα μου πόνεσες;” και είπε “Όχι αγάπη μου για μια στιγμή μονάχα”», είπε η κ. Χρυσούλα.

Τέμπη: «Θέλουν να με τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί!», λέει σταθμάρχης

Πρόσθεσε μάλιστα ότι τις τελευταίες μέρες έχουν περάσει πολλά ως οικογένεια. 

Για τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη ο χρόνος σταμάτησε την 28η Φεβρουαρίου - Eurokinissi

Για τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη ο χρόνος σταμάτησε την 28η Φεβρουαρίου - Eurokinissi

«Ήταν ένα διάστημα με πολλές διακυμάνσεις. Ήταν ένα διάστημα με πάρα πολύ πόνο, κάποιες στιγμές όλοι μας, όχι μόνο εγώ και τα παιδιά της αδερφής μου, πιστεύουμε ότι ζούμε σε έναν εφιάλτη και θα ξυπνήσουμε. Υπάρχουν πολλά “γιατί”, είναι μέσα στο πένθος το “γιατί”. “Γιατί να γίνει αυτό;”. Υπάρχει πάρα πολλή οργή και φυσικά υπάρχει πολύς πόνος γιατί δε θα ξαναδούμε τον άνθρωπό μας», είπε.

Τέμπη: «Φτιάχνω τον τάφο της Ελπίδας μου»

 Η κ. Χρυσούλα ανέφερε ότι οι άνθρωποι που έφυγαν στο δυστύχημα είναι θύματα δολοφονίας. 

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του πατέρα Χριστόδουλου που έχασε τον γιο του

«Δεν ήταν θέλημα θεού. Ήταν θέλημα ανθρώπων. Οι άνθρωποι που έφυγαν δεν ήταν νούμερα. Η σορός νούμερο 30, η σορός νούμερο 50, η σορός νούμερο 15. Κάτω από τα νούμερα, κρύβονται άνθρωποι που έχουν επηρεάσει άλλους ανθρώπους και έτσι θα έπρεπε να τους βλέπουμε. Και όχι σαν στατιστικά νούμερα ή σαν νούμερα σε ένα νεκροτομείο. Δυστυχώς έτσι τους βλέπουμε.

Όλοι οι άνθρωποι που έφυγαν, έφυγαν άδικα, έφυγαν δολοφονημένοι. Δεν ήταν θέλημα θεού, ούτε ήταν ένα ατύχημα. Ήξεραν την κατάσταση των γραμμών, ήξεραν τους ανθρώπους που στελέχωναν αυτόν τον Οργανισμό, ήξεραν. Παρόλα αυτά, πουλούσαν το επικίνδυνο προϊόν τους σε ανθρώπους ανυποψίαστους. Αυτό εμένα μου λέει ότι είναι δόλος», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top