Αποκλειστικό Star: Αυτός είναι ο συγκάτοικος του Πακιστανού τρομοκράτη

Σε «φρούριο» είχαν μετατρέψει το σπίτι που έμεναν στη Σκάλα Λακωνίας

Ο συγκάτοικος του Πακιστανού τρομοκράτη στη Σκάλα Λακωνίας

Στη Σκάλα Λακωνίας έμενε ο ένας από τους δύο Πακιστανούς συλληφθέντες που σχεδίαζαν την τρομοκρατική επίθεση στου Ψυρρή. Ο ανταποκριτής του Star Κώστας Γκελντής έχει σημαντικές πληροφορίες για τις έρευνες που έγιναν εκεί τη Δευτέρα, αλλά και για τις προσαγωγές υπόπτων.

Αυτοί είναι οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν για τρομοκρατία

Σε φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Star, βλέπουμε έναν 26χρονο άνδρα, ο οποίος προσήχθη  από τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Στη Σκάλα Λακωνίας έμενε ο ένας από τους δύο Πακιστανούς συλληφθέντες που σχεδίαζαν την τρομοκρατική επίθεση στου Ψυρρή

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας. Στο σημείο έφθασαν 4 περιπολικά και πήραν τον νεαρό άνδρα μαζί τους. 

Ο συγκεκριμένος άνδρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, έκανε παρέα με τον ένα από τους δυο τρομοκράτες που συνελήφθησαν. 

Ζούσαν σε σπίτι που είχαν μετατρέψει σε φρούριο, ενώ είχαν τοποθετήσει και καλάμια στα κάγκελα και δεν υπήρχε καμία οπτική επαφή για το τι γινόταν μέσα. 

Στο συγκεκριμένο σπίτι ζουν και άλλοι Πακιστανοί - είναι κάτι που συνηθίζεται να ζουν όλοι μαζί, για να μοιράζονται τα έξοδα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο εν λόγω άνδρας, δεν είχε δώσει πολλά δικαιώματα στην περιοχή, δεν τον γνώριζαν πολλοί ενώ έκανε παρέα με άλλους εργάτες γης συμπατριώτες του αλλά και από την Ινδία.

Κοινό μυστικό των κατοίκων της περιοχής είναι πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι πολλές φορές δημιουργούν φασαρίες και προβλήματα όμως οι ίδιοι δε μιλούν γιατί φοβούνται. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top