Στη Ρόδο το παγκόσμιο Συνέδριο για τον καρκίνο του μαστού

Από τις 3 έως τις 6 Μαΐου 2023

Το παγκόσμιο ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο πολυαναμενόμενο «21ο Παγκόσμιο Συνέδριο SIS για τον Καρκίνο του Μαστού και την Υγεία του Μαστού», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο από τις 3 έως τις 6 Μαΐου 2023

Συγκεκριμένα το Συνέδριο θα λάβει χώρα στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Rodos Palace αποκλειστικά με επιτόπια συμμετοχή.

Καρκίνος του μαστού: Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το Συνέδριο της Ρόδου

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της Αυτού Εξοχότητας της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου Α'.

Το βασικό πλαίσιο του Συνεδρίου θα είναι το Επιστημονικό Πρόγραμμα, το οποίο έχει αναπτυχθεί από ειδική Επιστημονική Επιτροπή.

Το 21ο Παγκόσμιο Συνέδριο SIS στη Ρόδο θα βοηθήσει όλους τους παρευρισκόμενους αντιπροσώπους και συμμετέχοντες να προωθήσουν τις γνώσεις τους και να περιηγηθούν στον περίπλοκο κόσμο των πιο αποτελεσματικών πρωτοβουλιών και βέλτιστων πρακτικών του σήμερα σε όλο το φάσμα του Καρκίνου του Μαστού και της Υγείας του Μαστού.

Καρκίνος του Μαστού: Τα συμπτώματα που πρέπει να προσέξεις!

Όπως εξήγησε σε συνέντευξη Τύπου η  Πρόεδρος του Συνεδρίου, Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας κ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα, ο λόγος για τον οποίο το συνέδριο πραγματοποιείται το 2023, είναι τα πολλαπλά επιστημονικά και κοινωνικά οφέλη από τη διεξαγωγή ενός συνεδρίου τέτοιου διαμετρήματος με τη φυσική παρουσία έγκριτων επιστημόνων από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top