Τέμπη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο μόνιμος σταθμάρχης Λάρισας

Εκτελούσε την απογευματινή βάρδια στον σταθμό Λάρισας

Έγγραφο ντοκουμέντο για τις γραμμές των τρένων της Β. Ελλάδας / Βίντεο από ειδήσεις Star

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο μόνιμος σταθμάρχης Λάρισας μετά την απολογία του στον ειδικό εφέτη ανακριτή σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών.

Τέμπη: «Θέλουν να με τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί!», λέει σταθμάρχης

Σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος σταθμάρχης εκτελούσε την απογευματινή βάρδια στον σταθμό Λάρισας το βράδυ της  28ης Φεβρουαρίου που συγκρούστηκαν μετωπικά οι δύο αμαξοστοιχίες με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 57 επιβάτες.

Ο 50χρονος σιδηροδρομικός υπάλληλος κατηγορείται ότι τη μοιραία νύχτα αντί να βρίσκεται στη θέση του μέχρι τις 23:00, εκείνος εγκατέλειψε το πόστο του από τις 22:10.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι περιοριστικοί όροι είναι οι εξής: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας και καταβολή εγγύησης 15.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του και ο συμβασιούχος σταθμάρχης που κατηγορήθηκε για την τραγωδία στα Τέμπη. 

Ο συμβασιούχος σταθμάρχης αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης ανά 15 ημέρες στο αστυνομικό τμήμα. Είχε απογευματινή βάρδια στον σταθμό το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, όμως φέρεται να έφυγε νωρίτερα από τη βάρδιά του.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top