Τραγωδία στα Τέμπη: Ελεύθερος με όρους ο συμβασιούχος σταθμάρχης

Τι ισχυρίστηκε - Αύριο απολογείται ο συνάδελφός του

Απολογήθηκε ο συμβασιούχος σταθμάρχης. Τι υποστήριξε στην απολογία του / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο συμβασιούχος σταθμάρχης που κατηγορήθηκε για την τραγωδία στα Τέμπη

Τέμπη: 90χρονος ζητά αποζημίωση μετά το δυστύχημα για ζημιές στο χωράφι του

Ελεύθερος με τους όρους της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης ανά 15 ημέρες στο αστυνομικό τμήμα αφέθηκε ο συμβασιούχος σταθμάρχης. Πρόκειται για τον άνθρωπο που είχε την απογευματινή βάρδια στον σταθμό το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, όμως φέρεται να έφυγε νωρίτερα από τη βάρδιά του.

Σταθμάρχης: «Eίμαι έτοιμος για βάρδια μόνος μου. Bάλτε με στο πρόγραμμα»

Τέμπη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο συμβασιούχος σταθμάρχης

 Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο συμβασιούχος σταθμάρχης / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Λεωνίδας Τζέκας)

Ο σταθμάρχης ισχυρίστηκε ότι αν και δεν αναγραφόταν στη σύμβασή του το ωράριό του, είχε ενημερωθεί προφορικώς και εγγράφως από τους προϊσταμένους του ότι το πρόγραμμά του ήταν πενθήμερο και οκτάωρο. 

Ακόμα, ισχυρίστηκε ότι κάθε βράδυ που τελείωνε η βάρδιά του, στις 22:00, έπαιρνε την αμαξοστοιχία που ξεκινούσε από τη Λάρισα στις 22:15 - 22:30 για να επιστρέψει στην κατοικία του στον Βόλο.

«Η ψυχολογία μου δεν είναι καλή, είμαι συντετριμμένος για το δυστύχημα. Λυπάμαι που τόσοι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Έχω ένα βάρος, νιώθω όμως ανακουφισμένος με την απόφαση των δικαστικών αρχών. Ήμουν ενισχυτικός, δεν είχα τον πρώτο ρόλο στη διακίνηση των αμαξοστοιχιών», κατέθεσε.

Τέμπη: Απολογείται αύριο και ο δεύτερος σταθμάρχης

Αύριο Τρίτη 28/03 θα απολογηθεί ο δεύτερος σταθμάρχης που ήταν βάρδια το απόγευμα πριν από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Αυτή την εβδομάρα αναμένεται να απολογηθεί και ο επιθεωρητής κυκλοφορίας.

Οι εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για διατάραξη των συγκοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονίες και σωματικές βλάβες από αμέλεια κατά συρροή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top