Στέφανος Βούρος: «Έλεγαν στη μητέρα μου να με κρύβει όταν με έβγαζε βόλτα»

Ο γιος του Γιάννη Βούρου στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ο Στέφανος Βούρος στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Ο γιος του Γιάννη Βούρου, Στέφανος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για το πως μετέτρεψε μία εκ γενετής αδυναμία του σε δύναμη ζωής.

Ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Βούρου και της Νταίζης Σεμπεκοπούλου, Στέφανος κάνει θραύση στο  Tik Tok ποστάροντας χιουμοριστικά βιντεάκια από τη ζωή του.

Ο Στέφανος γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα στα άνω και κάτω άκρα όμως αυτό δε στάθηκε εμπόδιο ώστε να κάνει όλα όσα αγαπά.

Ο Στέφανος σπούδασε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, γυμνάζεται, παίζει κιθάρα και είναι ένας άνθρωπος γεμάτος αγάπη για τη ζωή.

Μίλησε στην εκπομπή στέλνοντας ένα δυνατό, ελπιδοφόρο και αισιόδοξο μήνυμα.

«Αυτοτρολάρομαι και δίνω την ευκαιρία και στον υπόλοιπο κόσμο να με τρολάρει. Μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσει γιατί δεν στέκονται στην κακή πλευρά της αναπηρίας και τους δίνω την ελευθερία και το οκ να με ‘κοροϊδέψουν’ σε εισαγωγικά» είπε ο Στέφανος.

«Όταν είχα γεννηθεί, είπαν στη μητέρα μου ‘τώρα που θα τον βγάζετε βόλτα να τον κρύβετε, να του βάζετε γάντια, να μην τον βλέπει ο κόσμος’ και η μάνα μου τους έστειλε εκεί που έπρεπε να τους στείλει. Δεν με έκρυψαν ποτέ, με έβγαλαν έξω στην κοινωνία, ήταν το λογικό επακόλουθο να συνεχίσω έτσι και στη ζωή μου» περιέγραψε. 

«Έζησα πολύ φυσιολογικά παιδικά χρόνια, σχολικά» εξήγησε ενώ είπε ακόμα πως «δε χρειάζομαι βοήθεια σε τίποτα […] ζω μόνος μου εδώ και πολλά χρόνια, δε χρειάζομαι βοήθεια στην καθημερινότητά μου οπότε όταν μια κοπέλα μπαίνει σε μια σχέση μαζί μου είναι μια σχέση επί ίσοις όροις.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top