Γρεβενά: Στη φυλακή ο πατέρας που βίαζε την ανήλικη κόρη του

Τι υποστήριξε στην απολογία του - Πώς οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 41χρονος πατέρας από τα Γρεβενά που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του - Βίντεο από ANT1

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του, σε χωριό των Γρεβενών, αφού προηγουμένως οδηγήθηκε στην ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί. 

Γρεβενά: Πατέρας βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 12

Μάλιστα, ο 41χρονος, που είχε ζητήσει κι έλαβε προθεσμία για την απολογία του, συνεχίζει να μην αποδέχεται τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει και αφορούν βιασμό, γενετήσια πράξη σε ανήλικο και σωματικές βλάβες σε αδύναμο άτομο, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του.

Φρίκη στη Λάρισα: «Πίεζε το κεφάλι της κόρης του με μαξιλάρι και τη βίαζε»

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του κατηγορούμενου που οδηγήθηκε στη φυλακή ζήτησε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη από ειδικούς παιδοψυχολόγους προκειμένου να καταθέσει η 16χρονη κοπέλα, που είναι σήμερα μαθήτρια τρίτης Λυκείου και πλέον βρίσκεται συνεχώς υπό την παρακολούθηση ψυχολόγων. 

Πώς οι Αρχές έφτασαν στον πατέρα της ανήλικης

Υπογραμμίζεται ότι η συμπεριφορά του 16χρονου κοριτσιού κίνησε τις υποψίες της κοινωνική λειτουργού και ψυχολόγου του σχολείου, καθώς το τελευταίο διάστημα έφερε πάνω στο σώμα της μελανιές και φαινόταν ότι έχει υποστεί κακοποίηση. Η κοπέλα, τελικά, μετά από πολλές συζητήσεις, εμπιστεύτηκε την ειδικό και της περιέγραψε όσα φρικιαστικά βίωνε στα χέρια του πατέρα της από το 2018.

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονη για 100 ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γρεβενών προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του 41χρονου πατέρα από χωριό των Γρεβενών για το βιασμό της ανήλικης κόρης. Ο κατηγορούμενος έχει ακόμα δύο παιδιά, ηλικίας 18 και 5 ετών. 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top