Εφετείο: Πώς έγινε η επίθεση με μαχαίρι - «Το αίμα πεταγόταν σαν πίδακας»

Τέσσερις συλλήψεις

Επίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο Αθηνών / Βίντεο από «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε έξω από το Εφετείο Αθηνών. Από το αιματηρό επεισόδιο τραυματίστηκε νεαρός που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

'Εγκλημα Ξάνθη: Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος του 45χρονου

Μία ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκε σε δύο άτομα έξω από το Εφετείο, στην οδό Λουκάρεως. Το ένα εκ των δύο δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι στον μηρό.

Εφετείο μαχαίρωμα

Μπροστά στα μάτια του δημοσιογράφου της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» Δημήτρη Δαμιανού σημειώθηκε η αιματηρή επίθεση στο Εφετείο Αθηνών - Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, οι δράστες στοχοποίησαν το θύμα τους. Από το μαχαίρωμα στον μηρό του νεαρού, το αίμα πεταγόταν σαν πίδακας

Μάρτυρας στο συμβάν ήταν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δαμιανός που βρισκόταν στο Εφετείο για τις ανάγκες κάλυψης του ρεπορτάζ για τις «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε όλα όσα διαδραματίστηκαν.

Εφετείο Αθηνών: Πώς έγινε η αιματηρή επίθεση

Οι δράστες έβαλαν στο στόχαστρο τον νεαρό και άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές, μπουνιές και με κράνη. Όλα αυτά συνέβησαν δίπλα σε κλούβα των ΜΑΤ που υπήρχε στο σημείο, με τον δημοσιογράφο να ειδοποιεί άμεσα τους αστυνομικούς.

Την ίδια στιγμή, όμως, οι δράστες πρόλαβαν και μαχαίρωσαν τον νεαρό στον μηρό, με το αίμα να πετάγεται σαν πίδακας.

Περίοικοι του έδεσαν επί τόπου το πόδι για να περιορίσουν την αιμορραγία και τον επιβίβασαν σε ΙΧ φιλικού του προσώπου για να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Οι Αρχές θεωρούν ότι πρόκειται για ακόμα ένα επεισόδιο οπαδικής βίας. Εκείνη την ώρα διεξαγόταν δίκη σχετικά με οπαδικό επεισόδιο.

Ηλιούπολη: Συνελήφθη προπονητής Tae Kwon Do για βιασμό αθλητριών

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές ατόμων που λίγο αργότερα μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top