Σοκ στα δικαστήρια Λάρισας: Νεαρός κρεμάστηκε με σχοινί για να αυτοκτονήσει

«Του κρατούσαμε τα πόδια με όση δύναμη είχαμε...»

Κινηματογραφική επιχείρηση είχε στηθεί και για τη διάσωση ενός νεαρού που απειλούσε να αυτοκτονήσει από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας / Βίντεο αρχείου από Star (03.10.22)

Πανικός επικράτησε σήμερα στα δικαστήρια της Λάρισας όπου νεαρός κρεμάστηκε με σχοινί απο τον τρίτο όροφο και σώθηκε χάρη σε δύο γυναίκες που αντιλήφθηκαν τι γινόταν και τον κρατούσαν από τα πόδια προκειμένου να του σώσουν τη ζωή.

Πάτρα: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει μπροστά στα μάτια των γονιών του

Όλα έγιναν στις 2.20 το μεσημέρι Παρασκευής εντός του Δικαστικού Μεγάρου, όταν ένας νεαρός, περίπου 25 ετών, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν, κρεμάστηκε με σχοινί από τον τρίτο όροφο, κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο νεαρός ήταν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για κλοπή, όταν προσπάθησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες να θέσει τέλος στη ζωή του.

απόπειρα αυτοκτονίας στη Λάρισα

Φωτογραφία από το σημείο της απόπειρας αυτοκτονίας /  onlarissa.gr

Εκείνη τη στιγμή δύο γυναίκες αντιλήφθηκαν τι γινόταν και προσπάθησαν να τον κρατήσουν από τα πόδια του προκειμένου να του σώσουν τη ζωή.

Με μεγάλη ψυχραιμία τον κρατούσαν από τα κάτω άκρα του, μέχρι που μετέβη η αστυνομία και το επεισόδιο έλαβε τέλος, με τον νεαρό να είναι καλά στην υγεία του.

Λάρισα: «Του κρατούσαμε τα πόδια με όση δύναμη είχαμε»

Η μία εκ των δύο γυναικών που αντέδρασαν με μεγάλη ψυχραιμία και ουσιαστικά του έσωσαν τη ζωή κατέθεσε τη μαρτυρία της:

«Έβγαινα από ένα γραφείο, όταν άκουσα μια κυρία να φωνάζει "βοήθεια τρέξτε"  βλέποντας τον νεαρό να κάνει βουτιά στο κενό. Κοιτάζοντας προς εκείνη την κατεύθυνση είδα τον νεαρό να κρέμεται με ένα σκοινί από τον λαιμό στις εσωτερικές σκάλες του κτιρίου μεταξύ 3ου και 2ου ορόφου. Έτρεξα μαζί με μία άλλη κυρία και του κρατούσαμε τα πόδια με όση δύναμη είχαμε για να μην πέσει και κρεμαστεί. Τελικά ήρθαν οι αστυνομικοί και επιλήφθηκαν της κατάστασης. Είμαι ακόμη σε σοκ από όλο αυτό που έζησα…».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top