«Λιποθύμησε, φώναζα "Κώστα, μη!"» - Συγκλονίζουν οι γονείς του Κωνσταντίνου

Ο Γολγοθάς, οι εξετάσεις και το «τέλος» του 28χρονου ποδοσφαιριστή

Οι γονείς του Κωνσταντίνου ανοίγουν την καρδιά τους στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού τους ψάχνουν οι γονείς του Κωνσταντίνου, του 28χρονου ποδοσφαιριστή από τη Σύρο που «έφυγε» από τη ζωή πριν από περίπου έναν μήνα. Όπως λένε, ο γιος τους θα μπορούσε να ζει και καταγγέλλουν ιατρική αμέλεια πίσω από τον θάνατό του.

Θρήνος στη Σύρο: «Τον έδιωξαν από το νοσοκομείο και μία μέρα μετά πέθανε»

Η κυρία Μαρία και ο κύριος Χρήστος ζητούν δικαίωση για το παιδί τους που «έφυγε» από αμέλεια των γιατρών, όπως καταγγέλλουν, αφού «περιφερόταν από γιατρό σε γιατρό, χάνοντας πολύτιμο χρόνο». Τελικά, ο Κωνσταντίνος έπαθε ανακοπή και πέθανε ξαφνικά, παρά τις βεβαιώσεις των γιατρών ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την καρδιά του.

Σύρος: Θρήνος για τον θάνατο 28χρονου ποδοσφαιριστή

Συντετριμμένοι με την απώλειά τους, βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η μητέρα του περιέγραψε λεπτό προς λεπτό την αγωνία τόσο του γιου της, όσο και της ίδιας, την περίοδο που έκανε συνεχείς εξετάσεις και προσπαθούσε να μάθει τι του συμβαίνει.

Περιγράφοντας τα τελευταία του λεπτά λίγο πριν «φύγει» η κυρία Μαρία είπε: «Λιποθύμησε. Τον έβαλαν στο ασθενοφόρο. Φώναζα "Κώστα, μη!". Επανήλθε για λίγο... Άρχισε να μιλά κανονικά. Μετά τον πήραν μέσα, του έκαναν ΚΑΡΠΑ, όμως δεν ανταποκρίθηκε. Ήρθε ο γιατρός και μου είπε "Αυτό ήταν"».

«Όταν ένας γονιός "χάνει" το παιδί του, χάνει και το νόημα της ζωής. Δεν έχω λόγια, δεν ξέρω τι να πω. Πιστεύω ότι είναι αμέλεια, έπρεπε να τον είχαν κρατήσει στο νοσοκομείο», δήλωσε ο πατέρας του.

Σύρος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 28χρονου ποδοσφαιριστή που πέθανε ξαφνικά

Σύρος: Ο Γολγοθάς του Κωνσταντίνου, οι εξετάσεις και το «τέλος»

Ο Κωνσταντίνος ήταν ένα χαμογελαστό παιδί, λάτρευε τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρό και έπαιζε στην τοπική ομάδα της Σύρου. Μάλιστα, έναν μήνα πριν «φύγει» από τη ζωή, είχε επισκεπτεί ιδιωτικό καρδιολόγο. Τον ίδιο γιατρό επισκέπτηκε και λίγες ημέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, ο οποίος τον διαβεβαίωνε πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. 

Όμως οι πόνοι και η δυσφορία επέμεναν για τον 28χρονο, ο οποίος σε μια απέλπιδη προσπάθειά του κάλεσε τη μητέρα του να πάει στο νησί από την Αθήνα. Πήγαν μαζί στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις: ακτινογραφία, γενική αίματος και καρδιογράφημα. Οι γιατροί του συνέστησαν ένα εισπνεόμενο φάρμακο και τον έστειλαν σπίτι του, λέγοντας πως πρόκειται για κάποια λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύρος: Ιατρική αμέλεια καταγγέλλουν για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή οι γονείς του

Ο 28χρονος, όμως, συνέχισε να αισθάνεται άσχημα. Οι πόνοι συνεχίστηκαν όλο το βράδυ, σε συνδυασμό με βήχα και το πρωί μαζί με τη μητέρα του επισκέπτηκαν άλλον γιατρό, αυτή τη φορά πνευμονολόγο. Αυτός από την πλευρά του τους παρέπεμψε ξανά στον ιδιώτη καρδιολόγο, όμως ήταν ήδη αργά. Ο 28χρονος είχε ταχυκαρδία. Ο γιατρός τους συνέστησε να πάνε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά ο Κωνσταντίνος δεν άντεξε και λιποθύμησε. Το ΕΚΑΒ που κάλεσαν καθυστέρησε να έρθει και ο νεαρός ποδοσφαιριστής «άφησε» την τελευταία του πνοή με ένα μεγάλο «γιατί».

Σήμερα οι γονείς του ζητούν δικαίωση για τον γιο τους. Θέλουν να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατό του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αληθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top