Κολωνός: Πώς παγίδεψε ο 54χρονος τη 15χρονη στα social media και τη βίασε

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη νέα υπόθεση παιδοβιασμού

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με τη νέα υπόθεση βιασμού μιας 15χρονης στον Κολωνό από έναν 54χρονο, ο οποίος συνελήφθη χθες στην Κυλλήνη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι φέρεται να κατέθεσε στην αστυνομία πως στην υπόθεση εμπλέκονται δύο ακόμα άνδρες, φίλοι του 54χρονου, οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί της μέσω Instagram. 

Σεπόλια: 54χρονoς παρέσυρε και βίασε μαθήτρια σε ημιυπόγειο

Οι συγκεκριμένοι, όπως φέρεται να ισχυρίζεται το κορίτσι, της παρουσιάστηκαν ως αστυνομικοί της ΓΑΔΑ και την πίεζαν να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του 54χρονου. 

 Ο ίδιος ο 54χρονος, φέρεται να το «πολιορκούσε» μέσω Instagram και Snapchat, στέλνοντάς του μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου. 

Κολωνός: Πώς οργάνωσε το σχέδιό του ο 54χρονος

Στις 3 Μαρτίου ο 54χρονος φέρεται να έφυγε από το σπίτι του σε περιοχή της Αχαΐας και πήγε έξω από το σχολείο της 15χρονης. Το κορίτσι μπήκε στο αυτοκίνητό του και τότε εκείνος κλείδωσε τις πόρτες και την πήγε σε ένα υπόγειο Airbnb στα Σεπόλια, όπου τη βίασε. 

Ο 54χρονος ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό 15χρονης στον Κολωνό

Ο 54χρονος ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό 15χρονης στον Κολωνό

Ο άνδρας κατηγορείται για παράβαση των άρθρων 348Α Π.Κ. «Πορνογραφία Ανηλίκων», 322 Π.Κ. «Αρπαγή» και 336 παρ. 3 Π.Κ. «Βιασμός Ανηλίκου». Η αστυνομία αναζητά και τους δύο άλλους άνδρες που έχει υποδείξει η 15χρονη. 

Κολωνός: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Η 15χρονη μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε σε καθηγήτριές της, οι οποίες ενημέρωσαν τη μητέρα της.

Το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, παρουσία αστυνομικών, επιβεβαιώνοντας τον βιασμό από τον 54χρονο. 

Ο κατηγορούμενος εργάζεται σε καράβι στην Κυλλήνη και είναι πατέρας ενός παιδιού. Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της 15χρονης και τελικά στις 3 Μαρτίου την άρπαξε και τη βίασε, ενώ έβαλε μέσα στην τσάντα της μια prepaid τραπεζική κάρτα, αξίας 400 ευρώ, χωρίς να το γνωρίζει η ίδια. 

Κολωνός: Η σύλληψη του 54χρονου

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Αθηνών μετέβησαν χθες το πρωί στο λιμάνι της Κυλλήνης, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 54χρονο. 

Κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο, όπου βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες της 15χρονης, ενώ έγινε έρευνα και στο σπίτι του, όπου δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο. 
 
Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε και δεύτερο κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένες φωτογραφίες με ημίγυμνα ανήλικα αγόρια και κορίτσια. Τα δύο κινητά τηλέφωνα στάλθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για το μέγεθος της διεστραμμένης δράσης του 54χρονου. 

Έχει ζητηθεί τέλος η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών στα δύο κινητά τηλέφωνα του δράστη και στο κινητό τηλέφωνο της 15χρονης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top