Σεπόλια: 54χρονoς παρέσυρε και βίασε μαθήτρια σε ημιυπόγειο

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα στην Ηλεία και του πέρασαν χειροπέδες

Σεπόλια - βιασμός ανήλικης

Σοκ προκαλεί νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης που έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ένας 54χρονος φέρεται να βίασε 15χρονη κοπέλα σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στα Σεπόλια

Χαλκιδική: 57χρονος κατηγορείται πως βίασε 76χρονη

Ο 54χρονος φέρεται να γνώρισε τη 15χρονη μαθήτρια μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής snapchat. Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, να της δώσει ραντεβού για να συναντηθούν και να τη βιάσει.  

Όπως κατήγγειλε το κορίτσι, ο κατηγορούμενος την ανάγκασε μεσημβρινές ώρες της 3ης Μαρτίου 2023 να επιβιβαστεί σε όχημα και αφού την οδήγησε σε διαμέρισμα τη βίασε.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Παναγιώτη Μπούσιου στο Star, το φρικτό σκηνικό του βιασμού στήθηκε σε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα στα Σεπόλια, νοικιασμένο με airbnb.

Στην κατοχή δε του συλληφθέντα βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα που περιείχαν γυμνές φωτογραφίες όχι μόνο της κοπέλας αλλά και άλλων κοριτσιών και αγοριών!

Την έρευνα ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Οι αστυνομικοί κατόπιν έρευνας εντόπισαν τον 54χρονο σε περιοχή της Ηλείας, όπου και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου, της αρπαγής και της πορνογραφίας ανηλίκων.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top