Θεσσαλονίκη: «Έχω σοβαρό πρόβλημα υγείας», είπε και έπεσε στον Θερμαϊκό

Νεκρός ανασύρθηκε ο αστυνομικός που έπεσε με το αμάξι στη θάλασσα

Θερμαϊκός: Έχω Πρόβλημα Υγείας Είπε Και Έπεσε Στη Θάλασσα

Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από την αυτοκτονία αστυνομικού στον Θερμαϊκό. Ο άνδρας έδεσε στα χέρια του στο τιμόνι του αυτοκινήτου του και έπεσε στη θάλασσα, μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών. «Έχω σοβαρό πρόβλημα υγείας», φέρεται να είπε πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

«Τώρα θα δεις»: Αυτοκτόνησε πέφτοντας με το αυτοκίνητό του στον Θερμαϊκό

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο αστυνομικός που το πρωί της Τετάρτης αυτοκτόνησε, πέφτοντας με το αμάξι του στον Θερμαϊκό. Ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, κάτι που τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο grtimes, ο αστυνομικός έδεσε τα χέρια του με χειροπέδες στο τιμόνι του αυτοκινήτου του και έπεσε με αυτό στη θάλασσα. Ακόμα, ανέφεραν ότι άκουσαν έναν ιερέα να του φωνάζει «Αγόρι μου, γιατί; Για ποιον λόγο;», κι εκείνος να απαντά «Έχω σοβαρό πρόβλημα υγείας», με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο έπασχε από καρκίνο.

Θεσσαλονίκη: Άνδρας αυτοκτόνησε στον Θερμαϊκό

Ο αστυνομικός που έπεσε με το αμάξι του στον Θερμαϊκό φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας / grtimes

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε στον Θερμαϊκό

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο αστυνομικός που έπεσε στον Θερμαϊκό / grtimes

Γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο ανέφερε στο thestival.gr ότι τον άκουσε να λέει «Τώρα θα δεις», πάτησε το γκάζι και βρέθηκε στον Θερμαϊκό.

«Είδαμε ένα αυτοκίνητο και μέσα έναν άνδρα γύρω στα 40 ετών. Μιλούσε στο τηλέφωνο και είπε “τώρα θα δεις”. Το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση, με ανοιχτό παράθυρο αλλά νομίζαμε ότι θα παρκάρει. Όταν γύρισα για να το δω ξανά, έπεσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στη θάλασσα. Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία και την πυροσβεστική. Ήρθαν πολύ γρήγορα», δήλωσε.

Θεσσαλονίκη: «Έχω πρόβλημα υγείας», φέρεται να είπε άνδρας πριν πέσει στον Θερμαϊκό

«Έχω πρόβλημα υγείας», φέρεται να είπε άνδρας πριν πέσει στον Θερμαϊκό / thestival

Δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του λιμενικού έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας και μετά από ώρα ανέσυραν τον οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top