«Τώρα θα δεις»: Αυτοκτόνησε πέφτοντας με το αυτοκίνητό του στον Θερμαϊκό

«Μιλούσε στο τηλέφωνο. Είχε δέσει τα χέρια του στο τιμόνι», λένε μάρτυρες

Θερμαϊκός

Ένας άνδρας φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του, οδηγώντας το αυτοκίνητό του στον Θερμαϊκό κόλπο, μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο άνδρας έπεσε στη θάλασσα με το όχημά του, αφού πρώτα είχε δεθεί για να μη μπορέσει να γλιτώσει. Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του Ποσειδωνίου γύρω στις 13:00. Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, του λιμενικού και της πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Aστυνομία, λιμενικό και πυροσβεστική στο σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό/ thestival

Aστυνομία, λιμενικό και πυροσβεστική στο σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό/ thestival

Μία γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο περιέγραψε στο thestival.gr καρέ- καρέ όσα είδε.

«Είδαμε ένα αυτοκίνητο και μέσα έναν άνδρα περίπου 40 ετών. Μιλούσε στο τηλέφωνο και είπε “τώρα θα δεις”. Το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση, με ανοιχτό παράθυρο, αλλά νομίζαμε ότι θα παρκάρει. Όταν γύρισα για να το δω ξανά, έπεσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στη θάλασσα. Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία και την πυροσβεστική. Ήρθαν πολύ γρήγορα», ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Νεαρό ζευγάρι που βρισκόταν,, επίσης στο σημείο δήλωσε στο thestival.gr ότι ο άνδρας είχε δέσει τα χέρια του με χειροπέδες στο τιμόνι και στη συνέχεια έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα. Εξήγησαν ακόμα πως ένας ιερέας έτρεξε να φωνάξει στον άνδρα να βγει έξω, αλλά ο οδηγός δεν έκανε καμία κίνηση.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρησης ανάσυρσης του αυτοκινήτου από τη θάλασσα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top