Τέμπη: Συνεχίζει τη μάχη ο Γεράσιμος – Το μήνυμα των γονιών του

Τα νεότερα για την υγεία του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι

Γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή συνεχίζει να δίνει ο 20χρονος Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του τρένου που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη

Ο νεαρός φοιτητής, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας από το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, με την οικογένειά του πλέον να έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στον Θεό για να γίνει καλά το παλικάρι της. 

Τέμπη: Σκληρή μάχη στη ΜΕΘ ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι

Μέσα στον πόνο τους και την αγωνία τους, οι γονείς του Γεράσιμου μίλησαν στο Mega και θέλησαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που προσεύχεται για τον γιο τους και όσους στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης. 

Οι τραγικοί γονείς, μίλησαν για τους γιατρούς που φροντίζουν το παιδί τους, κάνοντας λόγο για «αγγέλους» και είπαν πως πλέον ο Γεράσιμος είναι στα χέρια της Παναγίας. 

«Πώς γλίτωσα από τον εφιάλτη των Τεμπών»

Σύμφωνα με τους ίδιους, τα πράγματα του 20χρονου βρέθηκαν άθικτα στο πρώτο βαγόνι, ακόμα και το lap top του, που είχε μια μικρή ρωγμή. 

Τέμπη: Θρήνος στα Γιαννιτσά - Ένα λευκό μπαλόνι για την Ιφιγένεια

Ο Γεράσιμος κατάφερε να γλιτώσει από το πρώτο βαγόνι, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες, καθώς λόγω της σύγκρουσης εκσφενδονίστηκε σε χωράφια και φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top