Δικηγόρος πολυτραυματία: Γινόταν γιορτή στον σταθμό – Πού ήταν ο σταθμάρχης

Σύγχυση και για την ώρα καταγραφής στην άφιξη της αμαξοστοιχίας 

Τι δήλωσε ο δικηγόρος πολυτραυματία Γ. Μπαρτζώκης για τον σταθμάρχη (Video Star)    

«Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι γινόταν ένα είδος γιορτής στον σταθμό από τις  6- 7 το απόγευμα της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου» υποστήριξε ο δικηγόρος πολυτραυματία Γιώργος Μπαρτζώκης σε δηλώσεις του από τη Λάρισα σχετικά με τον σταθμάρχη και τα αίτια του δυστυχήματος στα Τέμπη.       

Τέμπη: Το μοιραίο λάθος στη συνομιλία σταθμάρχη – μηχανοδηγού 

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι υπάρχει μάρτυρας που του τηλεφώνησε και ισχυρίσθηκε ότι βρισκόταν σε διπλανό του σταθμού καφέ και έβλεπε αυτές τις σκηνές, με προμήθεια μάλιστα ποτών από τη διπλανή καφετέρια.  

«Δε μου είπαν συγκεκριμένα για τον σταθμάρχη αλλά ήταν μια εύθυμη κατάσταση» διευκρίνισε πάντως ο δικηγόρος, ο οποίος κάλεσε τους θαμώνες της καφετέριας να πάνε να καταθέσουν στην προανακριτική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Τέμπη: Σε αργία και ο προϊστάμενος εκτός από τον Σταθμάρχη 

Όπως μετέδωσε πάντως η αργότερα η Κατερίνα Ρίστα στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του Star από την καφετέρια και τους υπαλλήλους του ΟΣΕ διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι υπήρχε κάποιο είδος γιορτής και η μόνη «φασαρία» που υπήρχε ήταν από κοντινό παιδική  χαρά.     

Ο κ. Μπαρτζώκης επικαλέσθηκε επίσης τη μαρτυρία που ήδη υπάρχει, σύμφωνα με τον ίδιο, ότι ο σταθμάρχης βγήκε από το σταθμαρχείο για να πάρει καφέ.  

Μπαρτζώκης: Σύγχυση και για την ώρα άφιξης της εμπορικής αμαξοστοιχίας 63503 

Ο δικηγόρος του πολυτραυματία αναφέρθηκε και στην εμπορική αμαξοστοιχία που συγκρούσθηκε με το Intercity, υποστηρίζοντας ότι καταγράφηκε στο σταθμαρχείο Λάρισας ότι…  αφίχθηκε στις 23.03 ενώ η σύγκρουση έγινε 23.22!  «Πίστευε ότι πέρασε το τρένο χωρίς αυτό  να έχει γίνει;» αναρωτήθηκε ενώ πρόσθεσε ότι «η αμαξοστοιχία είχε μεγάλη καθυστέρηση και  για αυτό υπήρχε μεγάλο μπέρδεμα».   

Όπως διευκρίνισε όμως ο απεσταλμένος του Star Αλέξανδρος Γύγος, η καταγραφή αυτή αν και υπάρχει όντως στον σταθμό της Λάρισας, αφορά την ώρα διέλευσης από τον σταθμό στους Νέους Πόρους.    

Ο δικηγόρος άφησε υπονοούμενα επίσης ότι ο σταθμάρχης μπορεί να πήγε και στο σπίτι του. Ζήτησε μάλιστα να γίνει έλεγχος μέσω GPS για το πού βρισκόταν εκείνη την ώρα!   

Τέμπη: Ξεσπά σε κλάματα πατέρας 22χρονου θύματος - «Είχε όνειρα»

Ζήτησε επίσης σχετικά με την έκρηξη να γίνει έλεγχος από την Πυροσβεστική και σχετικά με άλλα στοιχεία, όπως το φρέον στα φρένα των τρένων και η ποιότητά του     

Σταθμάρχης: Δεν μπήκε με πολιτικό ρουσφέτι δήλωσε ο Αδ. Γεωργιάδης 

Όσσν αφορά την καταγγελία ότι  ο σταθμάρχης τοποθετήθηκε στη Λάρισα με «ρουσφέτι», ανέφερε: «Γνωρίζω ότι πέρασε στην επετηρίδα άλλους συναδέλφους του…  … Μέσον είχε σίγουρα, δεν ξέρω τι μέσον ήταν αυτό» .         
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top