Τέμπη: Ξεσπά σε κλάματα πατέρας 22χρονου θύματος - «Είχε όνειρα»

Ο νεαρός φοιτητής ΑΠΘ ήθελε να πάει στο εξωτερικό

Ραγίζουν καρδιές τα ανθρώπινα δράματα που εκτυλίσσονται με φόντο την πολύνεκρη τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη«Το παιδί μου είχε όνειρα», λέει ξεσπώντας σε κλάματα ο πατέρας ενός 22χρονου φοιτητή που δυστυχώς έχασε τη ζωή του στη μοιραία διαδρομή.

Τέμπη: Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις ηθοποιού και αθλητή για τις μητέρες τους

«Πήγε στο κυλικείο να πάρει ένα νερό και δεν ξαναγύρισε. (...) Μας πήρε τηλέφωνο από τη Λάρισα και μας είπε θα καθυστερήσουμε λίγο, έχει μια μικρή καθυστέρηση, θα ρθούμε.», λέει ο κ. Λυσίμαχος Παπάζογλου πατέρας του 22χρονου και καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Μητσοτάκης: Συγγνώμη στις οικογένειες των θυμάτων για τα Τέμπη 

Ο πατέρας του θύματος αναφέρεται στα όνειρα του παιδιού του και στα σχέδια που είχε να συνεχίσει τις σπουδές του στο εξωτερικό. «Το όνειρό του ήταν να τελειώσει τη σχολή του και να κάνει μετά μεταπτυχιακά στην Σωματιδιακή φυσική. Ήθελε να φύγει έξω», λέει φανερά συναισθηματικά φορτισμένος ο πατέρας του θύματος.

Θρήνος στο ΑΠΘ

Πένθιμο είναι το κλίμα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθώς δώδεκα τουλάχιστον φοιτητές σκοτώθηκαν στη φονική σύγκρουση στα Τέμπη, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Μάλιστα, εικοσιέξι φοιτητές του ΑΠΘ που βρέθηκαν στο μοιραίο τρένο είναι τραυματισμένοι, εκ των οποίων οι δύο νοσηλεύονται στις ΜΕΘ των νοσοκομείων της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης, όπως είπε, χθες, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Νίκος Παπαϊωάννου μιλώντας στο STAR.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top