Μεθώνη: Νεκροί οι δύο Αμερικανοί αγνοούμενοι

Νωρίτερα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο - Ποιες είναι οι εξελίξεις

Μεθώνη: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των αγνοούμενων από τις ΗΠΑ
 

Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο αγνοούμενοι Αμερικανοί στην περιοχή Κάτω Καρβέλι στους «Πέντε δρόμους» στη Μεθώνη, ενώ νωρίτερα, σήμερα, στην ίδια περιοχή βρέθηκε και το αυτοκίνητο τους. Τα ίχνη του ζευγαριού είχαν χαθεί από τις αρχές Φεβρουαρίου. 


Μεθώνη: Nέα διάσταση στο θρίλερ με την εξαφάνιση του ζευγαριού Αμερικανών

Το ζευγάρι επικοινώνησε τελευταία φορά με μια γυναίκα που φέρεται να τους πρόσεχε. Η γυναίκα δεν είχε νέα τους για μέρες και επισκέφθηκε το σπίτι τους, ωστόσο δεν τους βρήκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Δημοσίευση της κόρης του ζευγαριού / Φωτογραφία από Facebook

Πάντως, η κόρη του ζευγαριού έχει εκφράσει τη βεβαιότητα της ότι η γονείς της αυτοκτόνησαν. «Από σήμερα, οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι). Βρίσκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη- δεν ξέρω πού πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική. Όσο περιμένω, δεν θέλω ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ή ΟΙΚΤΟ!», αναφέρει – μεταξύ άλλων - σε ανάρτηση της η Τζουλιάνα Ρόμπινσον.
 

Πηγή: ertnews.gr 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top