Βίντεο ντοκουμέντο: Ιερέας βρίζει πιστούς - «Θα σε πάρει γρήγορα ο Χάρος!»

Απίστευτο περιστατικό στη Σαλαμίνα

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε με ιερέα στη Σαλαμίνα. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο επειδή έβρισε, χτύπησε και κλείδωσε πιστούς μέσα σε κτίριο που βρίσκεται στο προαύλιο της εκκλησίας που λειτουργούσε. 

Ιερέας έβρισε, χτύπησε και κλείδωσε πιστούς μέσα σε εκκλησία!

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο Γιάννης Σωτηρόπουλος έφεραν στο «φως» βίντεο ντοκουμέντο του ιερέα, ο οποίος έχει ξεφύγει από κάθε όριο και όχι μόνο καταριέται πιστούς, αλλά και τους... στολίζει με ακατανόμαστους χαρακτηρισμούς στο προαύλιο του Αγίου Παντελεήμονα Σαλαμίνας. 

Nαι με εντολή εισαγγελέα το έχω βάλει το τηλέφωνο. Να'στε καλά, στο καλό! O Θεός μαζί σας και ο Xάρος! Θα σας πάρει γρήγορα ο Χάρoς, μην ανησυχείς. 

Σαλαμίνα: Ιερέας επιτίθεται σε πιστούς

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου της περιοχής καταγγέλει πως ο συγκεκριμμένος ιερέας έχει χειροδικήσει εναντίον της και μάλιστα δύο φορές.
 
«Μου ρίχνει μία σπρωξιά και πέφτω. Λίγο ακόμη και θα είχα χτυπήσει στα μάρμαρα, εκεί πέρα στα πλακάκια. Κι εγώ ήμουν κάτω στο πάτωμα για δεύτερη φορά, την άλλη φορά μου είχε πιάσει από δω και με πέταξε του απέξω», δήλωσε η γυναίκα.

Το Σάββατο το πρωί ο ιερέας συνελήφθη από αστυνομικούς, μετά από μήνυση των μελών του εξωραϊστικού συλλόγου, πως πήγαν να κάνουν διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία τους, που βρίσκονται στο προαύλιο της εκκλησίας και αυτός τους κλείδωσε μέσα.

Ο ιερέας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφέθηκε ελεύθερος. Το STAR εποικοινώνησε μαζί του, ωστόσο δεν ήθελε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top