Super Κική: Με χειροπέδες στην ανακρίτρια για να απολογηθεί

«Μικρές οι πιθανότητες προφυλάκισής της», λέει ο δικηγόρος της

Με χειροπέδες στα χέρια βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων η Super Κική και οι δύο συνεργάτιδες και φίλες της, ώστε να απολογηθούν για τα αδικήματα της ληστείας, της σωματικής βλάβης και της ηθικής αυτουργίας σε ξυλοδαρμό εις βάρος του πρώην συντρόφου της μιας από τις κατηγορούμενες. 

Super Κική: Της ασκήθηκε δίωξη για ληστεία - Θα οδηγηθεί στον ανακριτή

Όπως είπε ο δικηγόρος της γνωστής influencer, Νίκος Αλετράς, η ψυχολογία της Super Κικής είναι πολύ επιβαρυμένη, καθώς κρατείται τρεις μέρες. Εκτίμησε ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο προφυλάκισης και τόνισε πως η Super Κική δε γνώριζε τον άνδρα, ο οποίος φέρεται να ξυλοκόπησε τον πρώην σύντροφο της συνεργάτιδάς της. 

Super Κική: «Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά»

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 37χρονου, A. Θεοδωρόπουλος, επέμεινε ότι οι τρεις γυναίκες έβαλαν έναν άνδρα να ξυλοκοπήσει τον πελάτη του και να του επιφέρουν «δολοφονικά πλήγματα», όπως είπε. 

Σε απόγνωση η Super Κική: «Ζητάμε θερμά βοήθεια από το #metoo»

Ο άνδρας, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί, σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, έχει υποδειχθεί από τον 37χρονο και είναι φίλος της Super Κικής και των δύο άλλων κατηγορουμένων. 

Ο ίδιος, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή και για εξύβριση αφέθηκε ελεύθερος.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του 37χρονου, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση - star.gr

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του 37χρονου, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση - star.gr

Super Κική: Μίλησε μέσα από το κρατητήριο - Ξέσπασε η μητέρα της

Η Super Κική υποστηρίζε ότι το πρωί της Δευτέρας της τηλεφώνησε η 10χρονη βαφτιστήρα της έντρομη, λέγοντάς της ότι ο 37χρονος είχε πάει στο σπίτι τους και απειλούσε τη μητέρα της και την ίδια. Η Super Κική έτρεξε να βοηθήσει τη φίλη της κι όταν έφτασε εκεί δέχθηκε επίθεση από τον 37χρονο και τις έσωσε ένας περαστικός. 

Συνελήφθη η Super Κική: Στα κρατητήρια η influencer - Τι συνέβη;

Ισχυρίζεται, τέλος, πως ο 37χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ και ήταν κακοποιητικός απέναντι στη φίλη της και γι’ αυτό και ήταν σε ισχύ ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top