Κορωπί: Οι υποψίες της οικογένειας για τις φίλες της Άρτεμης

«Περιμένουμε το υλικό από το εμπορικό κέντρο στη Σουηδία»

Όλα όσα είπε ο Αναστάσιος Ντούγκας, δικηγόρος της οικογένειας της νεαρής κοπέλας

Στο τμήμα Ανθρωποκτονιών κατέθεσε η γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι είδε την 19χρονη Άρτεμη Βασίλη στη Σουηδία, δίνοντας δύο χρόνια μετά, νέα τροπή στην εξαφάνισή της, από το Κορωπί

«Εμείς εντοπίσαμε την μάρτυρα από τη Σουηδία, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και κατέθεσε στο ανθρωποκτονιών για όλα αυτά που είδε στο εμπορικό κέντρο,στο Γκέτεμποργκ. Είμαστε σε αναμονή οι ελληνικές αρχές να έρθουν σε επικοινωνία με τις σουηδικές, προκειμένου να μας αποσταλεί το υλικό από το εμπορικό κέντρο, στο οποίο (φέρεται να) εθεάθη η Άρτεμης, για να δούμε αν πρόκειται για την ίδια.

Άρτεμις Βασίλη

Η Άρτεμης Βασίλη / MEGA

Θεωρούμε ότι είναι μία πολύ αξιόπιστη μαρτυρία, αυτή που έρχεται από την Σουηδία, γιατί μας δίνει κάποια στοιχεία τα οποία μοιάζουν πάρα πολύ με την 19χρονη», είπε στο star.gr o Αναστάσιος Ντούγκας, δικηγόρος της οικογένειας της νεαρής κοπέλας.

Εξαφάνιση Κορωπί: «Οι φίλες της Άρτεμις δεν έχουν πει όλη την αλήθεια»

Άρτεμης Βασίλη: «Οι φίλες της αρνούνται να έρθουν σε επικοινωνία με την οικογένεια»

Την ίδια ώρα, το οικογενειακό περιβάλλον του νεαρού κοριτσιού υποστηρίζει ότι κάποιοι διαρρέουν στο Κορωπί, ότι η Άρτεμης έχει βρεθεί.

«Υπάρχουν κάποιες φίλες της 19χρονης, οι οποίες στον τόπο καταγωγής της, δηλαδή στο Κορωπί, λένε στην τοπική κοινωνία ότι η “Άρτεμης βρέθηκε στη Σουηδία”. Πρέπει να τονίσουμε ότι η Άρτεμης δε βρέθηκε στη Σουηδία, γίνονται έρευνες στη Σουηδία και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό...Αυτό όμως είναι κάτι που θα το καταθέσουμε άμεσα στις Αρχές, έτσι ώστε να διερευνηθεί για ποιον λόγο γίνεται αυτό.

Άρτεμις Κορωπί

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της 19χρονης Αρτέμιδος, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν στις 16 Οκτωβρίου 2020 από το Κορωπί  / MEGA

Δυστυχώς, οι φίλες αρνούνται να έρθουν σε επικοινωνία με την οικογένεια. Επίσης κι αυτό είναι κάτι που μας βάζει σε δεύτερες σκέψεις, αν όχι σε υποψίες», σημείωσε ο κ. Ντούγκας.

Εξαφάνιση Κορωπί: Η μαρτυρία για την Άρτεμις που αλλάζει τα δεδομένα

«Η 19χρονη δεν είχε κανέναν λόγο να εξαφανιστεί»

Όπως πρόσθεσε ο κ. Ντούγκας, η οικογένεια περνάει πάρα πολύ δύσκολες ώρες και αγωνιά για την τύχη του παιδιού τους, ενώ και ο πατέρας της μέσα από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ζήτησε δημόσια από την 19χρονη “αν της επιτρέπεται”, να δώσει σημεία ζωής.

«Η 19χρονη δεν είχε κανένα λόγο να εξαφανιστεί παρά τη θέλησή της. Ζούσε μία πάρα πολύ ωραία ζωή με την οικογένειά της και δεν είχε κανέναν λόγο. Το ζητούμενο είναι ποιος την κάλεσε και την ανάγκασε να βγει από το σπίτι εκείνο το πρωινό, ποιος της είχε κλείσει ραντεβού και τι περίμενε στη στάση του λεωφορείου...

Εξελίξεις στο Κορωπί: Ανέλαβε το Ανθρωποκτονιών την εξαφάνιση της Άρτεμις

Φαίνεται από όλα τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει και έχουμε καταθέσει στις αρχές, ότι η 19χρονη με κάποιον είχε ραντεβού, αλλά δε γνωρίζουμε ποιος είναι αυτός. Ο τελευταίος μάρτυρας που την είδε στη στάση του λεωφορείου και περίμενε κάτι, είναι από το οικογενειακό της περιβάλλον, θείος της, οπότε δε φαίνεται να είναι ομοιότητα. Είναι σίγουρος», σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Άρτεμις Κορωπί

Ο τελευταίος μάρτυρας που την είδε στη στάση του λεωφορείου πριν εξαφανιστεί, είναι θείος της

Ο ίδιος μάλιστα, για ακόμα μία φορά εξέφρασε το παράπονό του για την καθυστέρηση της έναρξης της έρευνας.

«Δυστυχώς, χάθηκε πολύτιμο υλικό από την αρχή και ό,τι υλικό έχει η Ελληνική Αστυνομία, το έχουμε προσκομίσει εγώ και η οικογένεια. Άργησε να ξεκινήσει σωστά η έρευνα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top