Κολωνός: Προφυλακίστηκαν 4 από τους συλληφθέντες για βιασμό της 12χρονης

Ανάμεσά τους και ο 65χρονος δερματολόγος, πατέρας 5 παιδιών

Κολωνός: Οι 5 νέοι συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης στην ανακρίτρια

Οι τέσσερις από τους πέντε νέους συλληφθέντες για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Ο πέμπτος αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

 

Κολωνός: Πατέρας 5 παιδιών ο γιατρός που βίαζε τη 12χρονη

Ανάμεσα στους προφυλακιστέους είναι και ένας δερματολόγος, ο οποίος διατηρεί ιατρείο στα Σεπόλια, κοντά στη γειτονιά της 12χρονης. Ο γιατρός είναι 65 ετών και είναι ο ίδιος πατέρας. 

Οι υπόλοιποι προφυλακισμένοι είναι ένας 44χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, ένας 49χρονος οδηγός φορτηγού, και ένας 50χρονος Πακιστανός, υπάλληλος καταστήματος κινητής.

Ελεύθερος αφέθηκε ένας Πακιστανός, 23 ετών.

Κολωνός: «Mε βίαζαν στα μαγαζιά που δούλευαν» - Τι κατέθεσε η 12χρονη

κολωνος

Στην Ευελπίδων βρίσκονται οι πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό- (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση, ο οδηγός φορτηγών, 49 ετών, άγαμος. Ο συλληφθείς φέρεται να έκανε την επαφή με το παιδί μέσω της εφαρμογής Blindchat.

κολωνος

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια - (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε και ένας ιδιωτικός υπάλληλος, 44 ετών, πατέρας δύο παιδιών. Και αυτός ήρθε σε επικοινωνία μαζί της με Blindchat.

Κολωνός: Τουλάχιστον 10 φορές έπεσε η 12χρονη στα «δίχτυα» του δερματολόγου

Από την γειτονιά της 12χρονης είναι και οι δύο αλλοδαποί, που και αυτοί κατηγορούνται ότι είχαν σεξουαλική επαφή με το ανήλικο κορίτσι.

κολωνος

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Ο 50χρονος πακιστανικής καταγωγής, με τα αρχικά, είναι ιδιοκτήτης καταστήματος με κινητά τηλέφωνα στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην περιοχή της γειτονιάς του κοριτσιού.

Κολωνός: Ποιοι είναι οι 5 νέοι συλληφθέντες για βιασμό της 12χρονης

Ο 23χρονος Πακιστανός θα δώσει, επίσης, εξηγήσεις. Φέρεται να γνώριζε τη 12χρονη από τη γειτονιά όπου έμενε με την οικογένειά της.

κολωνος συλληφθεντες

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top