«Σαρώνει» η κακοκαιρία Barbara: H πορεία του χιονιά

«Μάχη» για να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι

Μάχη για να μείνει ανοιχτή η εθνική οδός / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο κύμα κακοκαιρίας «Βarbara» που χτυπά την χώρα. Έχει ξεκινήσει αγώνας δρόμου για να μείνει η εθνική οδός ανοιχτή, ενώ υπάρχουν περιοχές που αναμένεται να δεχθούν μεγάλη ποσότητα χιονιού μέσα στη νύχτα. Οι δημοσιογράφοι του Star βρίσκονται σε όλα τα σημεία.

Κακοκαιρία Barbara: Έρχεται επιδείνωση - «Αγριεύει» μέχρι το βράδυ!   

Η εθνική οδός Αθηνών Λαμίας από τη γέφυρα Καλυφτάκη ως τα Οινόφυτα είναι ανοικτή, ωστόσο στις 11 το βράδυ θα ξανακλείσει.

Μπλόκα της Αστυνομίας έχουν στηθεί παντού και οι αστυνομικοί υποδεικνύουν στους οδηγούς τι πρέπει να γίνει με τις αλυσίδες. Παράλληλα δίνεται πραγματική μάχη για να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι.

Τις επόμενες ώρες μάλιστα έρχεται έξαρση των φαινομένων με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό, προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

κακοκαιρία Barbara

«Σαρώνει» η κακοκαιρία Barbara

Εικόνες από το drone του Star

Στο Μαρτίνο, τα εκχιονιστικά μηχανήματα λειτουργούν ασταμάτητα για να παραμείνει καθαρή η εθνική οδός.

Η χιονόπτωση είναι σφοδρή και η κίνηση των οχημάτων γίνεται με μεγάλη δυσκολία.

Στο Μαρτίνο, τα εκχιονιστικά μηχανήματα λειτουργούν ασταμάτητα για να παραμείνει ανοιχτή η εθνική οδός / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ο Άγιος Στέφανος ήταν μια από τις περιοχές που επλήγησαν με σφοδρότητα από τον χιονιά. Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν στα στενά του Αγίου Στεφάνου ενώ επί ποδός θα είναι όλη τη νύχτα τα εκχιονιστικά.

Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν στα στενά του Αγίου Στεφάνου όπου η χιονόπτωση είναι σφοδρή / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ενταση στην Εθνική μεταξύ οδηγών και Αστυνομίας 

Στο μεταξύ ένταση επικράτησε νωρίτερα στην Εθνική όταν η Αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία. Οδηγοί ζητούσαν να τους επιτραπεί να συνεχίσουν για να φτάσουν στα σπίτια τους, ενώ άλλοι εγκλωβίστηκαν σε επαρχιακούς δρόμους στην προσπάθεια τους να βρουν διαφυγή.

Ενταση στην Εθνική οδό μεταξύ οδηγών και Αστυνομίας / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Οργισμένοι οδηγοί ξέσπασαν μόλις είδαν τους αστυνομικούς να κλείνουν την Εθνική οδό στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη.

Στην εθνική στο ύψος της Θήβας, δεκάδες αυτοκινητα έμειναν ακινητοποιημένα. Η αστυνομία τους σταματούσε για να βάλουν αλυσίδες και χιονοκουβέρτες αφού λίγα χιλιομετρα πιο κάτω η κατάσταση δυσκόλευε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top