Κακοκαιρία Barbara: Tην Κυριακή η απόφαση για το αν θα ανοίξουν τα σχολεία

Τι δήλωσε ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης  

Κακοκαιρία Barbara: Τι δήλωσε ο Γ. Πατούλης για το πότε θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα ανοίξουν τα σχολεία (Video Σκάι, φωτογραφία Ευρωκίνηση/ Μ. Καραγιάννης)         

«Το μεσημέρι της Κυριακής θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα», δήλωσε στον Σκάι και την εκπομπή «Καλημέρα» ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, σχετικά με την κακοκαιρία «Barbara», η οποία αναμένεται να πλήξει την Ελλάδα τα επόμενα 24ωρα και να προκαλέσει χιονοπτώσεις και στην Αττική.

Κακοκαιρία: Έκτακτη σύσκεψη για την «Barbara» - Πώς κινείται ο χιονιάς 

«Το καιρικό φαινόμενο θα εξελιχθεί από αύριο και θα ενταθεί τη Δευτέρα. Εμείς θα το παρακολουθήσουμε. Το μεσημέρι έχουμε σύσκεψη με τους 66 δημάρχους της χώρας. Αν υπάρξει θέμα μεγάλης κακοκαιρίας σύμφωνα με τις προβλέψεις, τότε το μεσημέρι της Κυριακής θα έχουμε σχετικές ανακοινώσεις για τη Δευτέρα» τόνισε ο κ. Πατούλης. 

Χιόνια σε Βέροια, Μέτσοβο, Καρπενήσι και Λέσβο

Σχετικά με τα κριτήρια με βάση τα οποία θα ληφθεί η απόφαση δήλωσε: «Αυτό που θα κυριαρχήσει είναι προληπτικές αποφάσεις που δεν θα διακινδυνεύουν τα παιδιά μας».  

Αντιολισθητικές αλυσίδες: Ποιοι πρέπει να τις έχουν - Ποιο το πρόστιμο

Ο κ. Πατούλης διαβεβαίωσε και ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι έτοιμη από την πλευρά της για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας. «Είμαστε έτοιμοι και σε επίπεδο αλατιού και σε μηχανήματα. Κατά τη διάρκεια του φαινομένου να αποφευχθούν οι μετακινήσεις και μόνο αν υπάρχει λόγος να συμβαίνει αυτό», τόνισε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top