Περούκες, όπλα και «Τσελεμεντές» για αναρχικούς στη γιάφκα της Πατρας

Δείτε φωτογραφίες από όσα βρέθηκαν

Περούκες, όπλα και «Τσελεμεντές» για αναρχικούς στη γιάφκα της Πατρας / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Γιος του «Στέλιου» της «17Ν», κατά κόσμον Κώστα Καρατσώλη, είναι ο ένας από τους επτά αντιεξουσιαστές, που συνελήφθησαν χθες στην Πάτρα σε συντονισμένη επιχειρήση. 

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται φοιτητές, αλλά και «αιώνιοι» φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία και τη Θεσπρωτία και μία 35χρονη, η οποία είναι σύντροφος ενός εκ των κατηγορουμένων. 

Δύο από αυτούς έχουν εμπλακεί σε ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών και των ΕΛΤΑ, αλλά και σε σούπερ μάρκετ τα τελευταία δύο χρόνια. 

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά, περίπου 250 γραμμάρια του ισχυρού εκρηκτικού C4 και ένας πυροκροτητής, υλικά μεταμφιέσεως, ασύρματοι και 2.150 ευρώ.

Στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν 18 κιλά αποξηραμένης κάνναβης και τέσσερα εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης

Στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν 18 κιλά αποξηραμένης κάνναβης και τέσσερα εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης

Εντοπίστηκαν, επίσης, τέσσερα εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης και 18 κιλά του ναρκωτικού σε αποξηραμένη μορφή, όπως και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι θα αποσταλούν για ανάλυση του περιεχομένου τους στη διεύθυνση εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ.

Βρέθηκαν επίσης βιβλία για τον αναρχισμό

Βρέθηκαν επίσης βιβλία για τον αναρχισμό

Ποιος είναι ο «Στέλιος» της «17Ν»

Ο Κώστας Καρατσώλης γεννήθηκε το 1966 στην Αγιά της Πάργας. Στη δίκη των τρομοκρατών της «17Ν» ισχυρίστηκε ότι στρατολογήθηκε στην οργάνωση το 1988 από τον Ηρακλή Κωστάρη, σε μια συνάντηση που είχε κανονίσει με τον Δημήτρη Κουφοντίνα και τον Σάββα Ξηρό. Εκείνοι ήταν που του έδωσαν και το ψευδώνυμο «Στέλιος».

Ο Κώστας Καρατσόλης - Eurokinissi

Ο Κώστας Καρατσόλης - Eurokinissi

Συνελήφθη το καλοκαίρι του 2002 στην Ήπειρο, όπου παραθέριζε με την οικογένειά του και ομολόγησε τη συμμετοχή του σε τέσσερις ενέργειες για τις οποίες είχε αναλάβει την ευθύνη η τρομοκρατική οργάνωση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top