Ο Έλληνας που έπεσε θύμα απάτης από την... Άμπερ Χερντ - Έχασε 5.000 ευρώ

Τι λέει ο ίδιος για τους επιτήδειους που τον εξαπάτησαν

Θύμα απάτης από την… «Άμπερ Χερντ» έπεσε ένας αγρότης, ο οποίος νόμισε ότι θα γινόταν συνέταιρος με τη διάσημη ηθοποιό και πρώην σύζυγο του Τζόνι Ντεπ

Όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι απατεώνες τον προσέγγισαν μέσω ενός ψεύτικου προφίλ στο Facebook με φωτογραφίες της διάσημης ηθοποιού, που τον έπεισαν ότι μιλούσε μαζί της. 

Αρχικά η συζήτηση ξεκίνησε για άσχετα θέματα με την… «ηθοποιό» να τον ρωτά αν του άρεσαν οι ταινίες της, στη συνέχεια όμως άρχισαν να μιλούν για… business. 

Οι απατεώνες που κρύβονταν πίσω από το ψεύτικο προφίλ του ζήτησαν χρήματα δήθεν για να συνεργαστούν και να κάνουν επενδύσεις σε ελληνικά νησιά. Όπως είπε, εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα που είχε σπίτι του και τη σύγχυσή του και χωρίς να πολυκαταλαβαίνει κατάφεραν να του αποσπάσουν 5.000 ευρώ σε δύο δόσεις. 

Ο ίδιος κατέληξε ότι στην περιοχή του έχουν υπάρξει κι άλλα θύματα και πιθανολογεί ότι πρόκειται για την ίδια συμμορία απατεώνων. Από την Εισαγγελία Βόλου είχε παραγγελθεί προκαταρτική έρευνα και οι αρχές οδηγήθηκαν σε τρεις άνδρες, οι δύο από τους οποίους ταυτοποιήθηκαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top