Κολωνός:«Ο 53χρονος είχε κάμερες στο μαγαζί πρόλαβε να εξαφανίσει στοιχεία»

«Άργησαν να τον συλλάβουν, υπάρχει συγκάλυψη», λέει η θεία της 12χρονης

Κολωνός: Υπήρχαν Κάμερες Στο Μαγαζί Του 53χρονου , Λέει Η Θεία

Ολιγωρία των αρμόδιων αρχών στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό καταγγέλλει η θεία του παιδιού που αποκάλυψε πρώτη τη φρίκη που βίωνε το παιδί. «Στο μαγαζί του ο 53χρονος είχε κάμερες, τις βρήκαν τέσσερις μήνες μετά», ισχυρίζεται.

Κολωνός: Ποιοι και γιατί έβαζαν ποσά στο λογαριασμό της μητέρας

Μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και τη Ρία Τσοχαντάρη, ισχυρίζεται ότι δόθηκε χρόνος στον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης να εξαφανίσει πολύτιμα στοιχεία.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι η 12χρονη της είχε πει πως υπήρχε μία κάμερα στο υπόγειο του καταστήματος, όπου μάλιστα φέρεται να λάμβαναν χώρα οι καταγγελλόμενοι βιασμοί του παιδιού, την οποία ήλεγχε από το κινητό του. 

«Υπήρχαν μπροστά άνθρωποι που λένε ότι τώρα βρήκαν τις κάμερες μετά από τόσους μήνες, δεν είχε ψαχτεί ποτέ το σούπερ μάρκετ. Υπήρχαν κάμερες και μέσα στο μαγαζί και στο υπόγειο.Ήταν τακτοποιημένα τα πράγματα», ισχυρίστηκε και πρόσθεσε:

Το παιδί μου είπε ότι υπήρχαν κάμερες πάνω στο μαγαζί, που τις είχε για να βλέπει ποιος μπαίνει. Δεν ήξερε όμως ότι υπήρχαν κάμερες και στο υπόγειο.

«Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι μετά από 40 ημέρες έπιασαν τον κύριο να έχει εξαφανίσει όλα τα στοιχεία και τη μάνα την έπιασαν μέσα σε τρεις μέρες χωρίς τίποτα», υπογράμμισε.

Στη συνέχεια, η θεία κατήγγειλε για μια ακόμη φορά ότι δεν υπάρχει καμία μέριμνα και βοήθεια από την πολιτεία για τη 12χρονη και τα αδέλφια της που έχουν στιγματιστεί. 

Κολωνός: «Ο 53χρονος έχει καλύψει πάρα πολύ καλά την ιστορία»

Η θεία της 12χρονης αναφέρθηκε και στη μητέρα του παιδιού που βρίσκεται προφυλακισμένη. Υποστήριξε ότι βρίσκεται αδίκως στη φυλακή και ότι για όλα ευθύνεται ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης: 

«Έχει σκάσει, είναι άδικο! Στο δικό της τηλέφωνο δε βρέθηκε τίποτα. Ό,τι βρέθηκε ήταν στα τηλέφωνα που είχε δώσει εκείνος στο παιδί. Ο κύριος αυτός έχει καλύψει πάρα πολύ καλά αυτή την ιστορία που ήθελε να φτιάξει, όπως την ιστορία με τα εμβάσματα. Είναι ένας άνθρωπος μαστροπός, δεν παίρνει 100 ευρώ».

Στη συνέχεια, η γυναίκα εξέφρασε την άποψη ότι θα γίνουν και άλλες συλλήψεις για την υπόθεση. «Αν δεν υπάρξουν συλλήψεις θα βγούμε στους δρόμους να τους βρούμε μόνοι μας. Ήδη υπάρχει ένας άνθρωπος που εμείς ξέρουμε πού μένει και δεν τον έχουν πιάσει ακόμα», δήλωσε «δείχνοντας» τον «Γιώργο» για τον οποίο φέρεται να έχει μιλήσει η ανήλικη στις καταθέσεις της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top