Θεοδωρικάκος στο Star για βιασμό 15χρονου στο Ίλιον: «Τεράστια ευθύνη όλων»

Τι δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για τη φρικιαστική υπόθεση

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν την απίστευτη φρίκη που βίωνε ένας νεαρός 15 ετών απο συμμαθητές του. Ασελγούσαν σε βάρος του μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον. Μάλιστα φέρεται να τραβούσαν βίντεο και να διακινούσαν το υλικό. Η αστυνομία εξετάζει αν υπάρχει κι άλλο θύμα. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος μιλά αποκλειστικά στο Star και την Κατερίνα Ρίστα για τη σοκαριστική αυτή υπόθεση.

'Ιλιον: Αυτό είναι το σπίτι-κολαστήριο όπου βίωνε τον εφιάλτη ο 15χρονος

Δεν υπάρχει υγιής νους που μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που βίωνε το παιδί.
Θύτες οκτώ ανήλικοι μαθητές της Α' Λυκείου, που αντί να παίζουν στις αλάνες και να συμπεριφέρονται ανάλογα με την ηλικία τους, κατηγορούνται ότι φέρθηκαν σαν εγκληματικά στοιχεία.

Ίλιον: Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Star για την αποτρόπαια υπόθεση

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε αποκλειστικά στο Star για το αποτρόπαιο αυτό περιστατικό, υπογραμμίζοντας τον μεγάλο ρόλο και την ευθύνη της κοινωνίας και της οικογένειας απέναντι στα νέα παιδιά.

«Έχει τεράστια σημασία όλοι μας, ολόκληρη η κοινωνία και ιδιαίτερα η οικογένεια, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί να κάνουν ό,τι χρειάζεται προτού τέτοιες υποθέσεις γίνονται θέματα του αστυνομικού δελτίου», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Βιασμός στο Ίλιον: «Το κάναμε για πλάκα, δεν έγινε και τίποτα»

Ίλιον: Το σπίτι της φρίκης

Σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι ο ανήλικος βίωνε τη φρίκη. Ένα ερείπιο, ανάμεσα σε πολυκατοικίες στο Ίλιον, που είχαν μετατρέψει σε κολαστήριο.

Τα μπουκάλια και οι σακούλες με φαγητό πάνω στο τραπέζι μαρτυρούν ότι βρίσκονταν στον χώρο και λίγες ώρες πριν τη σύλληψή τους.
Απέναντι απο τον καναπέ ένα επιπλο με κρέμες, τηλεπαιχνίδια, αναψυκτικά κι ένα κράνος.Σε αλλο σημείο χειροπέδες κι ένα κατσαβίδι.

Ίλιον: Το σπίτι της φρίκης

Το σπίτι της φρίκης στο Ίλιον / Ιntime

Σύμφωνα με τους γείτονες, αρκετά βράδια άκουγαν δυνατή μουσική απο το εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Οι μουσικές φαίνεται ότι κάλυπταν τις φωνές του παιδιού... Προχωρούσαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 15χρονου, βιντεοσκοπούσαν τις σκηνές και γελούσαν.Το υλικό αυτό δεν παρέμεινε μόνο στα κινητά τους, αφού το διακίνησαν.

Φρίκη στο Ίλιον: Οκτώ 15χρονοι βίαζαν συμμαθητή τους και τραβούσαν βίντεο

Η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν το βίντεο έπεσε στην αντίληψη ενός κοριτσιού. Ενημέρωσε αμέσως έναν απο τους φίλους του 15χρονου κι εκείνος με τη σειρά του, ειδοποίησε τους γονείς του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί φέρεται να μη γνώριζε για το βίντεο που διακινούσαν οι θύτες. Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση στο παιδί ακριβώς με την ίδια μέθοδο που έγινε και με την 12χρονη στον Κολωνό.

«Το μάθαμε κι εμείς χθες και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Κλαίμε γι' αυτό το γεγονός, δε μπορούμε να συνέλθουμε. Εχουμε και ψυχολόγο στο σχολείο να το στηρίξουμε όπως μπορούμε κι εμείς. Ειναι κάτι που δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι πολύ δύσκολο συναισθηματικά» είπε ο διευθυντής του σχολείου όπου φοιτά το θύμα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top