Μανταλένα Καϊλή: Αδυνατώ να πιστέψω τις καταγγελίες - Η Εύα έχει ήθος

Tι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αδερφή της Εύας Καϊλή

Μανταλένα Καϊλή: «Ο πατέρας μας είχε θέμα υγείας. Πέρασε κίνδυνο» - Τι δήλωσε η αδελφή της Εύας Καϊλή στις Αλήθειες με τη Ζήνα (12/12/22)

Ανακοίνωση δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, εξέδωσε η αδερφή της πρώην -πλέον- ευρωβουλευτού Εύας Καϊλη, Μανταλένα Καϊλή, σχετικά με τις κατηγορίες που αποδίδονται στην αδερφή της.

Μανταλένα Καϊλή: «Ο πατέρας μας είχε θέμα υγείας. Πέρασε κίνδυνο»

Όπως τονίζει, διάβασε από τα μέσα ενημέρωσης τις κατηγορίες που αποδίδονται στην αδελφή της, ενώ επισημαίνει ότι γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητα της αδελφής της αδυνατεί να πιστέψει ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που της αποδίδονται.

«Ζούμε ως οικογένεια μια πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Μανταλένα Καϊλή / NDP PHOTO

Παράλληλα διευκρινίζει πως για οποιαδήποτε νεότερη πληροφόρηση υπάρξει για την αδελφή της, άμεσα θα  ενημερώσει, σεβόμενη, όπως αναφέρει, τη «διαχρονική εμπιστοσύνη, την υποστήριξη των συμπολιτών μας στο πρόσωπο της και αντιλαμβανόμενη πόσο δυσαρεστημένοι θα νιώθουν τώρα».

Η Εύα Καϊλή «έπεσε» από τα σύννεφα - Τι κατέθεσε στις βελγικές αρχές

Η ανακοίνωση της Μανταλένας Καϊλή, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου:

«Κατανοώντας και σεβόμενη το δικαιολογημένο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να πληροφορηθεί τα όσα συμβαίνουν με την αδελφή μου, δημοσιοποιώ όσα γνωρίζω μέχρι στιγμής. Ζούμε ως οικογένεια μια πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση διαβάζοντας από τα μέσα ενημέρωσης τις κατηγορίες, που αποδίδονται στην αδελφή μου.  

Επί των κατηγοριών αυτών δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ακόμα από τους δικηγόρους, που χειρίζονται την υπόθεση στις Βρυξέλλες.

Γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητα της αδελφής μου αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και  οι προθέσεις που της αποδίδονται.

Οποιαδήποτε νεότερη πληροφόρηση υπάρξει για την αδελφή μου, άμεσα θα ενημερώσω, σεβόμενη την διαχρονική εμπιστοσύνη, την υποστήριξη των συμπολιτών μας στο πρόσωπό της και αντιλαμβανόμενη πόσο δυσαρεστημένοι θα νιώθουν τώρα. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει και θα τη σεβαστούμε». 

Εύα Καϊλή: Η στενή σχέση με την αδελφή της – Την είχε παντρέψει

Μανταλένα Καϊλή - Εύα Καϊλή

Μανταλένα Καϊλή - Εύα Καϊλή: Οι δύο αδερφές διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους / NDP PHOTO

Ποια είναι η Μανταλένα Καϊλή

Η Μανταλένα Καϊλή έχει πλούσιο βιογραφικό με σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σπούδασε Νομική στο ΑΠΘ, ενώ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο.

Εργάζεται ως σύμβουλος ευρωπαϊκής πολιτικής και νομοθεσίας, ενώ σύμφωνα με το βιογραφικό της, είναι επικεφαλής ΜΚΟ, της ELONTech, η οποία συνιστά μια πρωτοβουλία επιστημόνων, ερευνητών και επαγγελματιών για συστηματικότερη παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων και του σχετικού νομοθετικού πλαισίου που διαμορφώνεται από τα θεσμικά όργανα της ΕΕ.

Το ELONΤech φέρεται να μετρά πάνω από τέσσερα χρόνια λειτουργίας και να έχει επικεντρωθεί, μεταξύ άλλων, σε θέματα κρυπτονομισμάτων και τεχνητής νοημοσύνης. 

Η Μανταλένα Καϊλή είναι η μικρότερη αδελφή της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ. Οι σχέσεις τους είναι άριστες, ενώ μάλιστα η Εύα Καϊλή την πάντρεψε τον Ιούνιο του 2016 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Κεφαλάρι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Kaili (@evakaili)

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top