Εύα Καϊλή: Η στενή σχέση με την αδελφή της – Την είχε παντρέψει

Η Μανταλένα Καϊλή είναι η μικρότερη αδελφή της ευρωβουλευτή

Δείτε στο βίντεο πώς έγινε η σύλληψη της Εύας Καϊλή στο σπίτι της στις Βρυξέλλες / Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 10/12/22

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε το βράδυ της Παρασκευής η είδηση ότι η Εύα Καϊλή συνελήφθη στο σπίτι της στις Βρυξέλλες με μία βαλίτσα «μαύρο» χρήμα. Εξαιτίας του γεγονότος ότι πιάστηκε επ’ αυτοφώρω δεν ίσχυσε η βουλευτική της ασυλία. 

Εύα Καϊλή: Αυτό είναι το σπίτι της στις Βρυξέλλες

Η πρώην -πλέον- αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου είναι προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές του Σαιν Ζιλ, κατηγορούμενη για διαφθορά, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στο πλαίσιο του Qatar Gate.

Εκτός από εκείνη συνελήφθη και ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, Φραντσέσκο Τζόρτζι αλλά και ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καϊλής. Ο τελευταίος αφέθηκε ελεύθερος.

Εύα Καϊλή: Ποιος είναι ο Ιταλός σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι

Την ίδια ώρα στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της Εύας Καϊλή στρέφονται οι έρευνες των βελγικών αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να κληθεί να καταθέσει και η αδερφή της, Μανταλένα Καϊλή, η οποία δηλώνει σύμβουλος ευρωπαϊκής πολιτικής και νομοθεσίας.

Δεσμεύονται περιουσία και λογαριασμοί της Εύας Καϊλή στην Ελλάδα

Εύα Καϊλή: Η στενή σχέση με την αδελφή της, Μανταλένα 

Η Εύα Καϊλή έχει στενή σχέση με την οικογένειά της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει με την αδελφή της, Μανταλένα, σε δημόσιες εμφανίσεις. 

Η Μανταλένα Καϊλή είναι η μικρότερη αδελφή της πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Άνθρωποι που τις γνωρίζουν τις περιγράφουν ως αυτοκόλλητες. Κοινές παρέες, κοινές έξοδοι, κοινές διακοπές. 

Σε παλαιότερη τους εμφάνιση στα μπουζούκια το 2011 / Φωτογραφία: NDP

Εύα Καϊλή: H παρουσίαση δελτίου, η πολιτική και το σκάνδαλο διαφθοράς

Μάλιστα, η Εύα Καϊλή την πάντρεψε στον γάμο της τον Ιούνιο του 2016 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Κεφαλάρι.

Μανταλένα Καϊλή - Εύα Καϊλή

Μανταλένα Καϊλή - Εύα Καϊλή / NDP PHOTO

Μανταλένα Καϊλή - Εύα Καϊλή / NDP PHOTO

Μανταλένα Καϊλή - Εύα Καϊλή / NDP PHOTO

Ποια είναι η Μανταλένα Καϊλή

Η Μανταλένα Καϊλή έχει πλούσιο βιογραφικό με σπουδές και στην Ελλάδα αλλά και το Λονδίνο. Σπούδασε Νομική στο ΑΠΘ, ενώ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο.

Δηλώνει σύμβουλος ευρωπαϊκής πολιτικής και νομοθεσίας. Συγκεκριμένα, παρουσιάζεται, ως επικεφαλής ΜΚΟ, της ELONTech, η οποία συνιστά μια πρωτοβουλία επιστημόνων, ερευνητών και επαγγελματιών για συστηματικότερη παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων και του σχετικού νομοθετικού πλαισίου που διαμορφώνεται από τα θεσμικά όργανα της ΕΕ.

 

Εύα Καϊλή: Συνελήφθη με 160.000 ευρώ σε σακούλες

Το ELONtech φέρεται να μετρά πάνω από τέσσερα χρόνια λειτουργίας και να έχει επικεντρωθεί, μεταξύ άλλων, σε θέματα κρυπτονομισμάτων και τεχνητής νοημοσύνης. Στα επίτιμα μέλη της Οργάνωσης ο διεθνούς φήμης νομικός, Βικράμ Ναγκράνι, ενώ η στελέχωση της ομάδας είχε γίνει και από άλλους γνωστούς παράγοντες του εγχώριου δικηγορικού κλάδου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top