Μανταλένα Καϊλή: «Ο πατέρας μας είχε θέμα υγείας. Πέρασε κίνδυνο»

Τι δήλωσε η αδελφή της Εύας Καϊλή στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και τη Ρούλα Κουσκουρή μίλησε το πρωί η αδερφή της Εύας Καϊλή, Μανταλένα. Όπως ανέφερε δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει ακόμη ούτε με την ίδια, ούτε με τον πατέρα τους, ενώ δεν έχει λάβει κάποια κλήση να καταθέσει. Η πρώην -πλέον- αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου στο μεταξύ παραμένει προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές του Σαιν Ζιλ, κατηγορούμενη για διαφθορά ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στο πλαίσιο του QatarGate.

«Δεν έχω κάτι νεότερο για την αδερφή μου. Δεν έχω πολλά να πω. Περιμένω από τους δικηγόρους. Είναι βλέπετε και η διαφορά της ώρα. Είναι μία ώρα πίσω εκεί. Περιμένω να με ενημερώσουν.

Μανταλένα Καϊλή - Εύα Καϊλή / NDP PHOTO

Μανταλένα Καϊλή - Εύα Καϊλή / NDP PHOTO

Μου είπαν οι δικηγόροι ότι μιλάνε με τους δικαστές και είναι σε  εξέλιξη η διαδικασία για την αδερφή μου», είπε η κ. Καϊλή.

Εύα Καϊλή: Η στενή σχέση με την αδελφή της – Την είχε παντρέψει

«Ο πατέρας μας είχε κάποιο θέμα με τη υγεία του. Πέρασε κίνδυνο»

Εκτός από την Εύα Καϊλή συνελήφθη και ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, καθώς και ο πατέρας της, Αλέξανδρος, ο οποίος όμως αφέθηκε ελεύθερος.

«Περιμένουμε να δούμε και για τον πατέρα μας, αν θα επιστρέψει, πότε θα μπορέσει να επιστρέψει, αλλά είναι καλά. Είχε κάποιο θέμα με την υγεία, είναι αλήθεια. Έχουμε πάρει μεγάλο ρίσκο. Πέρασε κίνδυνο. Δεν ξέρω πώς είναι. Δεν ξέρω τι του προσέφεραν εκεί, γιατί δεν μπορώ να του μιλήσω ακόμη. Δεν έχω πρόσβαση επικοινωνίας ούτε με την αδερφή μου, ούτε με τον πατέρα μου ακόμη. Δεν έχουν τα κινητά τους. Οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει είναι στο Βέλγιο και δεν είναι Έλληνες», ανέφερε σχετικά η Μανταλένα Καϊλή.

Η Εύα Καϊλή «έπεσε» από τα σύννεφα - Τι κατέθεσε στις βελγικές αρχές

Όπως πρόσθεσε, η ίδια δεν έχει δεχθεί ακόμη κάποια κλήση να καταθέσει για την υπόθεση. 

«Δεν έχω κληθεί. Δεν έχω λάβει καμία κλήση για να καταθέσω. Δεν έχω κάτι άλλο επίσημο για να σας πω». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top