Η Εύα Καϊλή «έπεσε» από τα σύννεφα - Τι κατέθεσε στις βελγικές αρχές

«Δε γνώριζα τι δουλειές είχε ο σύντροφός μου με το Κατάρ»

Απόλυτα ξαφνιασμένη και πως «έπεσε από τα σύννεφα» δήλωσε η Εύα Καϊλή στις βελγικές αρχές, αφού συνελήφθη με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κα Καϊλή έχει πάρει για δικηγόρο τον Αντρέι Ριζόπουλος, έναν Βέλγο με ελληνικές ρίζες, ο οποίος θεωρείται εκ των κορυφαίων ποινικολόγων στις Βρυξέλλες.

Η επιχείρηση στο σπίτι της Εύας Καϊλή και η παρακολούθηση του συντρόφου της

Η Εύα Καϊλή είπε στις βελγικές αρχές ότι γνώριζε πως ο σύντροφός της και ο Αντόνιο Παντζέρι είχαν σχέσεις με το Κατάρ.

Εύα Καϊλή: Η αγάπη στις ακριβές τσάντες και οι εμφανίσεις της στην Ελλάδα

Μάλιστα, τόνισε πως είχε πει στον σύζυγό της να προσέχει. Ωστόσο, κατέθεσε πως δε γνώριζε τι δουλειές είχε με το Κατάρ ο σύντροφό της, για τον οποίο είπε πως δεν παρακολουθούσε τα αρχεία του και τους ηλεκτρονικούς του υπολογιστές.

Εύα Καϊλή: Δεσμεύεται η περιουσία και οι λογαριασμοί της στην Ελλάδα

Η κυρία Καϊλή είπε στις βελγικές αρχές ότι γνώριζε πως ο σύζυγός της και ο Αντόνιο Παντζέρι είχαν σχέσεις με το Κατάρ, αλλά όχι τι δουλειές ήταν αυτές

Η κυρία Καϊλή είπε στις βελγικές αρχές ότι γνώριζε πως ο σύζυγός της και ο Αντόνιο Παντζέρι είχαν σχέσεις με το Κατάρ, αλλά όχι τι δουλειές ήταν αυτές

Ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη με «βραχιολάκι»

Η Εύα Καϊλή έκανε αίτημα για να αφεθεί ελεύθερη με το «βραχιολάκι», κάτι που όμως απέρριψαν οι βελγικές αρχές γιατί κρίνουν πως είναι σοβαρές οι κατηγορίες.

Εύα Καϊλή: Η στενή σχέση με την αδελφή της – Την είχε παντρέψει

Όσον αφορά την ενάμιση έτους κόρη της, είπε πως πέρασε τις πρώτες ώρες με τη γυναίκα του πατέρα της και πως τώρα είναι με τον πατέρα της στο διαμέρισμα που έμενε η ίδια στις Βρυξέλλες.

Πρώην στενός συνεργάτης Καϊλή: Πώς μπλέχτηκε σε κάτι τόσο βρώμικο;

Τέλος, σχετικά με το σπίτι της στις Βρυξέλλες, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής είπε πως το είχε πάρει με δάνειο και πως έμενε σε αυτό με τον σύζυγο και το παιδί τους, ωστόσο δεν έδωσε πειστικές εξηγήσεις για την αποπληρωμή του δανείου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top