Εύα Καϊλή: Η αγάπη στις ακριβές τσάντες και οι εμφανίσεις της στην Ελλάδα

Τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στις Βρυξέλλες

Επαγγελματικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, δώρα, πολυτελή αυτοκίνητα και διακοπές σε ακριβά θέρετρα για σκι και ιστιοπλοϊα περιελάμβανε η ζωή της Εύας Καϊλη και του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζόρτζι / Βίντεο από Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 12/12/22

Η Εύα Καϊλή βρίσκεται για τέταρτη μέρα κρατούμενη και έχει μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές υψίστης ασφαλείας Σαιν Ζιλ

Η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ερευνάται για μεγάλη υπόθεση διαφθοράς από αξιωματούχους του Κατάρ. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι αυτές της διαφθοράς, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. 

Εύα Καϊλή: Δεσμεύεται η περιουσία και οι λογαριασμοί της στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης διέταξε τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μελών της οικογενείας της και του συντρόφου της.

Τα τελευταία χρόνια η Εύα Καϊλή ζούσε μόνιμα στις Βρυξέλλες με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, και την ενάμιση έτους κόρη τους, Αριάδνη.

Εύα Καϊλή: Ποιος είναι ο Ιταλός σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι

Στην Ελλάδα ερχόταν για διακοπές και για να δει την οικογένειά της. Ο φωτογραφικός φακός πολλές φορές την είχε απαθανατίσει σε δημόσιες εμφανίσεις της σε πρεμιέρες θεατρικών παραστάσεων, σε εκδηλώσεις, αλλά και σε διακοπές της στα ελληνικά νησιά.

Η 44χρονη πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε ιδιαίτερη αδυναμία στις ακριβές τσάντες διάσημων οίκων μόδας και σε κάθε της εμφάνιση τις προτιμούσε. 

Εύα Καϊλή: Η στενή σχέση με την αδελφή της – Την είχε παντρέψει

Gucci, Chanel, Balenciaga αλλά και Luis Vuitton ήταν οι αγαπημένες της, όπως θα δείτε στο παρακάτω φωτορεπορτάζ.

Με mini Chanel cross bag σε βόλτα της στα σοκάκια της Μυκόνου / Φωτογραφία: ΝDP

Mε μαύρη Balenciaga, αξίας 2.700 ευρώ

Με γκρι Balenciaga σε παραλία της Μυκόνου / Φωτογραφία: NDP

Mε μαύρη Balenciaga, αξίας 2.700 ευρώ

Με Gucci cross bag

Με κόκκινη StellaMcCartney αξίας 995 ευρώ

Με mini bag Louis Vuitton / Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top