Βόλος: Σε τρώγλη με μούχλα και περιττώματα ζώων ζούσε 13χρονη

Είχε καταγγείλει τον πατέρα της για ξυλοδαρμό

παιδι σε σπιτι

Κάτω από άθλιες συνθήκες ζούσε ένα 13χρονο κορίτσι στον Βόλο μαζί με τον 15χρονο αδερφό της και τον πατέρα της. Όπως διαπιστώθηκε το κορίτσι ζούσε σε μια τρώγλη με μούχλα και περιττώματα ζώων. 

Ο 40χρονος πατέρας της μεγάλωνε μόνος του τα παιδιά του κάτω από ακατάλληλες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 15χρονος γιος του δεν πήγαινε σχολείο αλλά βοηθούσε τον ίδιο στην οικοδομή, ενώ το κορίτσι είχε πολλές απουσίες στο σχολείο. 

Ύστερα από την εξέταση των κοινωνικών υπηρεσιών στο σπίτι όπου διέμεναν τα παιδιά, διετάχθη από την εισαγγελέα ανηλίκων Βόλου να μεταφερθεί η 13χρονη στο ορφανοτροφείο για 90 ημέρες, με άμεσο ενδεχόμενο η φιλοξενία να παραταθεί για άλλους τρεις μήνες, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες διαμονής της οικογένειας στο σπίτι του πατέρα στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν το ανήλικο κορίτσι μαζί με την 33χρονη μητέρα της, η οποία διαμένει στην Αθήνα, είχαν καταγγείλει τον 40χρονο πατέρα της ανήλικης, υπήκοο Αλβανίας, για κακοποίηση της 13χρονης, η οποία είχε εξεταστεί από ιατροδικαστή και έφερε σημάδια ξυλοδαρμού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top