«Ο άνδρας μου σήκωσε τσεκούρι να με σκοτώσει», καταγγέλλει μητέρα 4 παιδιών

Τι υποστήριξε στο δικαστήριο 35χρονη για τον εν διαστάσει σύζυγό της

Βόλος ενδοοικογενειακή βία

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας. Μια 35χρονη γυναίκα από τον Βόλο καταγγέλλει ότι έχει ζήσει τον εφιάλτη καθώς έχει δει τον εν διαστάσει σύζυγό της να την απειλεί με τσεκούρι μπροστά στα παιδιά για να τη σκοτώσει.

Βόλος: Της επιτέθηκε με αλυσοπρίονο - Η σωτήρια κίνηση της 50χρονης

Η 35χρονη μητέρα  που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, καταγγέλλει ότι έχει υποστεί κακοποίηση κατ΄ εξακολούθηση από τον 38χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, και ζήτησε προστασία από τη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το gegonota.news , στο πλευρό της 35χρονης στο δικαστήριο ήταν η 17χρονη κόρη της με τη γυναίκα να καταγγέλλει ότι ο 38χρονος εμφανίζεται μόνο για να την χτυπήσει και να την απειλήσει, ενώ δεν δίνει ευρώ για τα παιδιά του. Όπως είπε, προχθές, Κυριακή με το πρόσχημα ότι ήθελε να δει το 18μηνών βρέφος εμφανίστηκε στο σπίτι και απείλησε για ακόμη μια φορά να τη σκοτώσει.

Βόλος: Μητέρα μαχαίρωσε κατά λάθος τον γιο της

«Εχει σηκώσει τσεκούρι για να μου ανοίξει το κεφάλι και με έσωσε η κόρη μου. Εχω καταθέσει ασφαλιστικά για να μη με πλησιάζει και δεν καταλαβαίνει τίποτα», είπε η γυναίκα στο δικαστήριο.

Όπως αποκάλυψε, δε, αναγκάστηκε για ένα διάστημα να ζητήσει συνδρομή από τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών, ώστε να μπορέσει να προστατευθούν η ίδια και τα παιδιά.

Κρήτη: Συνέλαβαν 32χρονο που απειλούσε με κουζινομάχαιρο τη σύζυγό του

Ο 38χρονος που ήταν παρών στο δικαστήριο αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Υποστήριξε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βλέπει τα παιδιά του. «Πήγα να τα δω και δεν ήθελαν. Η μάνα τους τα έχει στρέψει εναντίον μου», είπε.

Το δικαστήριο επέβαλε στον 38χρονο ποινή 21 μηνών και περιοριστικούς όρους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top