Θεσσαλονίκη: Το σχεδιάγραμμα της Τροχαίας για την παράσυρση της Έμμας

Τα μοιραία δευτερόλεπτα πριν το τραγικό τροχαίο και την εγκατάλειψη

Φονική παράσυρση: Το σχεδιάγραμμα της Τροχαίας για το δυστύχημα / Βίντεο από ΑΝΤ1

Την πορεία του αυτοκινήτου που χτύπησε την άτυχη Έμμα στo μοιραίο τροχαίο της Θεσσαλονίκης κατέγραψε η Τροχαία.

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ο λήπτης των ματιών της Έμμας

Στο σχεδιάγραμμα της Τροχαίας αποτυπώνονται τα μοιραία δευτερόλεπτα, όταν το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και χτύπησε τη νεαρή φοιτήτρια την ώρα που διέσχιζε την οδό Εγνατία.

Την τρελή πορεία του αυτοκινήτου που χτύπησε την άτυχη Έμμα στo μοιραίο τροχαίο της Θεσσαλονίκης κατέγραψε η Τροχαία.

Η κίνηση του ΙΧ τα μοιραία δευτερόλεπτα πριν τον θανάσιμο τραυματισμό της άτυχης φοιτήτριας του ΑΠΘ

Ο 26χρονος σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα που αποκαλύπτει η Real News, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε την άτυχη Έμμα. Στη συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Εκτός από τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα και τις ευθύνες του οδηγού, οι αρχές αναζητούν και τον ασυνείδητο που έκλεψε το πορτοφόλι της κοπέλας όταν εκείνη ήταν βαριά τραυματισμένη στην άσφαλτο. 

Οι γονείς της Έμμας έχουν καταθέσει μήνυση και αναζητούν τον άνθρωπο που πλησίασε το παιδί τους όταν βρισκόταν αιμόφυρτο στην άσφαλτο όχι για να το βοηθήσει αλλά για να του κλέψει το πορτοφόλι που είχε μεγάλο χρηματικό ποσό. 

Έμμα

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για να χυθεί φως στο μοιραίο τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής της Έμμας

«Το αμάξι τίναξε την Έμμα στον αέρα» - Η μαρτυρία που «καίει» τον οδηγό 

Την ώρα που η οικογένεια της Έμμας προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια του παιδιού της, άλλη μια μαρτυρία για τη στιγμή του τροχαίου που είδε το φως της σημοσιότητας «καίει» τον οδηγό που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη.

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Έμμας: «Θέλω το παιδί μου πίσω»

Μία νεαρή φοιτήτρια που βρέθηκε στο σημείο του τραγικού συμβάντος στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ότι είδε τον 26χρονο οδηγό να τρέχει με ιλλιγγιώδη ταχύτητα πριν χτυπήσει την Έμμα.

Συμβολικό: Αρνήθηκαν να φορέσουν μαύρα η μητέρα και η αδερφή της Έμμας

«Επέστρεφα σπίτι μου με ηλεκτρονικό πατίνι και καθώς κατέβαινα τη Δ. Γούναρη, άκουσα από μακριά ένα δυνατό θόρυβο αυτοκινήτου. Ακουγόταν ότι τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, για αυτό και όταν έφτασα στην Εγνατία πάτησα κατευθείαν φρένο γιατί φοβήθηκα. Το αυτοκίνητο φαινόταν κινούμενη απειλή», είπε το κορίτσι.

«Είδα το αυτοκίνητο να έχει τινάξει την κοπέλα στον αέρα. Ήταν το ίδιο αυτοκίνητο που με έκανε να πατήσω φρένο».

 Η περιγραφή της φοιτήτριας για την παράσυρση της Έμμας συγκλονίζει: 

«Πατώντας φρένο κοίταξα αριστερά μου και είδα το αυτοκίνητο να έχει τινάξει στον αέρα την κοπέλα και να έχει χάσει τον έλεγχο. Ήταν το ίδιο αυτοκίνητο που με έκανε να σταματήσω γιατί φοβήθηκα από τον θόρυβο της ταχύτητας που έτρεχε. Ο οδηγός φαινόταν πως δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και είχε χάσει και τον έλεγχο του αυτοκινήτου εντελώς, σκεφτείτε το αυτοκίνητο είχε πέσει πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων», υποστήριξε και επεσήμανε ότι ο 26χρονος οδηγός που έχει προφυλακιστεί, έκανε όπισθεν για να ξεφύγει.

«Προφανώς δεν υπήρχαν εμπόδια και έκανε όπισθεν για να φύγει βιαστικός, πάντα χωρίς να ανακάμπτει ταχύτητα ή να σταματάει το αυτοκίνητο. Έτσι όπως έκανε όπισθεν, ενώ η κοπέλα βρισκόταν ήδη χτυπημένη στη μέση του δρόμου, την πάτησε ξανά. Δεν νομίζω να κατάλαβε καν ότι την πάτησε για δεύτερη φορά όπως έφευγε. Άρχισαν όλοι να τρέχουν προς την κοπέλα να την βοηθήσουν και κάποιοι ντελιβεράδες κυνηγούσαν τον οδηγό να τον σταματήσουν που διέφυγε από την Ιασωνίδου. Όλα αυτά έγιναν σε δευτερόλεπτα», συνέχισε.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top