Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ο λήπτης των ματιών της Έμμας

Σήμερα η μεταμόσχευση των κερατοειδών της

Δώρα ζωής έκανε η 21χρονη Έμμα σε ανθρώπους που περίμεναν ένα θαύμα - Open

Η 21χρονη Έμμα βρήκε τραγικό θάνατο την περασμένη εβδομάδα, όταν παρασύρθηκε κι εγκαταλείφθηκε στη Θεσσαλονίκη, όμως με τον θάνατό της έδωσε ζωή σε άλλους ανθρώπους, καθώς οι γονείς της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της. 

Η 21χρονη φοιτήτρια που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Τα μάτια της Έμμας θα μεταμοσχευθούν σήμερα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με το Mega, σήμερα έχει προγραμματιστεί η μεταμόσχευση και των κερατοειδών της άτυχης φοιτήτριας στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Η επέμβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 12:00 το μεσημέρι. 

«Μας δώσατε δύναμη»: Το «ευχαριστώ» των γονέων της Έμμας στον κόσμο

Υπενθυμίζεται ότι η καρδιά της Έμμας χτυπά σε μια 40χρονη μητέρα ενός κοριτσιού, η οποία βρισκόταν στο τελικό στάδιο της καρδιακής ανεπάρκειας. Το ήπαρ δόθηκε σε έναν 62χρονο καρκινοπαθή, ενώ ο ένας νεφρός δόθηκε σε μια 55χρονη γυναίκα με νεφρική ανεπάρκεια. 

Έμμα τροχαίο Θεσσαλονίκη

Η απόφαση να δοθούν τα όργανα της 21χρονης Έμμας, έδωσε ζωή σε άλλους ανθρώπους

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Έμμας: «Θέλω το παιδί μου πίσω»

Χθες οι γονείς της 21χρονης έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία του απηύθυναν ερωτήματα που τους βασανίζουν μετά τον χαμό του παιδιού τους. 

Συμβολικό: Αρνήθηκαν να φορέσουν μαύρα η μητέρα και η αδερφή της Έμμας

«Γιατί αυτός ενώ ήταν σεσημασμένος αλλοδαπός χωρίς άδεια παραμονής κυκλοφορούσε σε αυτή τη χώρα ελεύθερος; Γιατί ενώ είχε συλληφθεί είχε αφεθεί να συνεχίζει τη δράση του και δεν είχε απελαθεί; Γιατί ενώ το μάξιμουμ της ποινής που προβλέπει ο νόμος είναι περί τα 15 χρόνια θα εκτίσει μόνο το 1/3;», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι γονείς της Έμμας. 

Οι γονείς της Έμμας ζητούν αυστηροποίηση των νόμων για τα θύματα τροχαίων

Οι γονείς της Έμμας ζητούν αυστηροποίηση των νόμων για τα θύματα τροχαίων

«Το αμάξι τίναξε την Έμμα στον αέρα» - Νέα μαρτυρία «καίει» τον οδηγό

«Οι νόμοι δεν είναι σωστοί. Δεν προστατεύονται οι πολίτες αυτής της χώρας. Κινδυνεύουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να χάσουμε τα παιδιά μας. Έχω και άλλο ένα παιδί που αυτή τη στιγμή τα φτερά του κοπήκανε. Αλλά αυτό το παιδί θέλω να ζήσει με ασφάλεια σ’ αυτή τη χώρα», είχε δηλώσει η μητέρα της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top