Συμβολικό: Αρνήθηκαν να φορέσουν μαύρα η μητέρα και η αδερφή της Έμμας

Η απόφαση να φορέσουν λευκά στο στερνό «αντίο»

Θλίψη και οργή στην κηδεία της Έμμας / Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Ανείπωτος ήταν ο πόνος στο στερνό αντίο στην 21χρονη Έμμα χθες το πρωί στον ναό Αγίου Γεράσιμου Νεοκούρου στα Χανιά, όπου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την αδικοχαμένη φοιτήτρια που βρήκε τον θάνατο στο φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. Στην κηδεία, η μητέρα και η αδερφή της 21χρονης ήταν ντυμένες συμβολικά στα λευκά.

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Έμμας: «Θέλω το παιδί μου πίσω»

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδερφή της άτυχης φοιτήτριας, που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από τον ασυνείδητο οδηγό στη Θεσσαλονίκη, καθώς τόσο οι ίδιοι αλλά και όλοι όσοι βρέθηκαν στο τελευταίο «αντίο», ήταν απαρηγόρητοι για τον χαμό ενός νέου και γεμάτου όνειρα κοριτσιού.

Η μητέρα της 21χρονης Έμμας αλλά και η αδερφή της, κατά τη διάρκεια της κηδείας, φορούσαν λευκά ρούχα, και όχι μαύρα, όπως συνηθίζεται υπό αυτές τις θλιβερές συνθήκες.

Κηδεία Έμμας στα Χανιά

Η μόνη παρηγοριά της μητέρας της Έμμας είναι η σκέψη πως «η καρδιά της συνεχίζει να χτυπά» όπως εκμυστηρεύτηκε σε κοντινούς της φίλους / creta24.gr

Ανείπωτος ήταν ο πόνος στο στερνό αντίο στην 21χρονη Έμμα

Στα λευκά και η αδερφή της 21χρονης Έμμας στο στερνό «αντίο» στα Χανιά / creta24.gr

«Το αμάξι τίναξε την Έμμα στον αέρα» - Νέα μαρτυρία «καίει» τον οδηγό

«Για μένα δεν έχει πεθάνει - Η καρδιά της συνεχίζει να χτυπά»

Σύμφωνα με το creta24.gr, είναι μια κίνηση που κρύβει έναν συμβολισμό, τον οποίο εκμυστηρεύτηκε η μητέρα σε κοντινούς της φίλους, αναφέροντας -τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά- ότι: «Για μένα δεν έχει πεθάνει. Η καρδιά της εξακολουθεί να χτυπά».

Η καρδιά της Έμμας συνεχίζει να χτυπά, δίνοντας ζωή σε μια 40χρονη γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού που ήταν στο τελικό στάδιο ανεπάρκειας και μέχρι τώρα υποστηριζόταν από δύο μηχανήματα.

Ανείπωτος ήταν ο πόνος στο στερνό αντίο στην 21χρονη Έμμα

Η μητέρα της Έμμας εξέφρασε την επιθυμία να συναντήσει και να αγκαλιάσει τη 40χρονη που πήρε ζωή από την αδικοχαμένη κόρη της / screenshot από κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

«Μια καρδιά λιονταρίσια», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η μητέρα της, τονίζοντας πως η 40χρονη «είναι διπλά τυχερή, πήρε μια καρδιά που ξέρει μόνο να αγαπά». Η ίδια μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία να τη συναντήσει και να την αγκαλιάσει, όπως θα έκανε με το παιδί της.

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Σε 40χρονη μητέρα η καρδιά της Έμμας

Την ίδια στιγμή, ένας 64χρονος από τα Γρεβενά έλαβε το ήπαρ της Έμμας, ενώ μια 55χρονη στο Λαϊκό και μία 50χρονη στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, έλαβαν τους νεφρούς της φοιτήτριας.

Η δωρεά οργάνων ήταν άλλωστε επιθυμία της ίδιας της 21χρονης, την οποία είχε εκφράσει στα κοντινά της πρόσωπα.

Και ίσως αυτό είναι το μόνο που μπορεί να παρηγορήσει την οικογένειά της, ότι η άτυχη φοιτήτρια «φεύγοντας» χάρισε ζωή.

Ασθενής με κυστική ίνωση ενέπνευσε την Έμμα για τη δωρεά οργάνων

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top