Παρέμβαση εισαγγελέα για το κλείσιμο της Αθηνών-Κορίνθου λόγω κατολίσθησης

Διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση

Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία η Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος της Κακιάς Σκάλας / Βίντεο ΕΡΤ

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε το κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου λόγω πτώσης βράχων.

Κακιά Σκάλα: Από τη μια λωρίδα η κυκλοφορία μέχρι την Κυριακή

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος θα διερευνηθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της επικίνδυνης παρέμβασης στην οδική συγκοινωνία.

Κυκλοφοριακό χάος στο ύψος της Κακιάς Σκάλας την Πέμπτη, λόγω της πτώσης βράχων

Πτώση βράχων στο ύψος της Κακιάς Σκάλας λόγω της κακοκαιρίας Άριελ

Συγκεκριμένα θα ελεγχθεί, μεταξύ άλλων, γιατί το ανάχωμα που είχε κατασκευαστεί αποδείχτηκε ανεπαρκές, αν είχε κατασκευαστεί με ατέλειες από την αρχή, καθώς κι αν υπήρχε υποχρέωση να συντηρείται.

Κλειστή η Εθνική Αθηνών-Κορίνθου: Ουρές χιλιομέτρων, μετά την πτώση βράχων

Πότε θα τελειώσει η ταλαιπωρία των οδηγών

Και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ταλαιπωρηθούν οι οδηγοί που θα περάσουν από την Αθηνών - Κορίνθου στην Κακιά Σκάλα. Το Σαββατοκύριακο θα είναι κλειστή η μεσαία λωρίδα, ενώ παραμένει ακόμα άγνωστο πότε θα ανοίξει η αριστερή.

Από μία λωρίδα κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται μέχρι την Κυριακή η κυκλοφορία στην Κινέττα εκεί που έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα από την πτώση βράχων στον αυτοκινητόδρομο της Ολυμπίας οδού, που ήταν η αφορμή για να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top