Δωρεάν καυσόξυλα από τον Δήμο Κηφισιάς - Οι δικαιούχοι

Πώς να κάνετε αίτηση

Δείτε τις μεγάλες αυξήσεις στις τιμές των καυσόξυλων - Βίντεο από ΣΚΑΙ

Με φόντο την ενεργειακή κρίση και το αυξημένο κόστος θέρμανσης ταλαιπωρεί πολλά νοικοκυριά, ο Δήμος Κηφισιάς στο πλαίσιο άσκησης κοινωνικής πολιτικής, προσφέρει καυσόξυλα σε οικονομικά ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Επίδομα θέρμανσης: Πώς κάνετε αίτηση στο MyΘέρμανση

«Συνεχίζεται και φέτος η δωρεάν διανομή ξυλείας. Λόγω της ενεργειακής κρίσης, φέτος θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όσο δυνατόν περισσότερες ανάγκες μπορούμε συνανθρώπων μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Πρόκειται για ξυλεία που προέρχεται από έργα καθαρισμού του Δήμου», επισημαίνει  ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Πετρέλαιο θέρμανσης: Το κρύο και η πτώση τιμής έφεραν αύξηση παραγγελιών  

Ο τεμαχισμός τους και η συσκευασία τους έχει πραγματοποιηθεί από την Υπηρεσία Πρασίνου. Οι διανομές τους θα γίνουν από τα δύο φυτώρια του Δήμου Κηφισιάς, σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία, κάθε Τρίτη και Παρασκευή με σειρά προτεραιότητας και κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τα κριτήρια.

Ποιοι δικαιούνται καυσόξυλα

Σημειώνεται ότι τα δικαιολογητικά, τα κριτήρια και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι δημότες έχει ως εξής:

1η Κατηγορία: Εγγεγραμμένοι στα Κοινωνικά Παντοπωλεία Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας καταθέτουν μόνο τη σχετική αίτηση χωρίς δικαιολογητικά

2η Κατηγορία: Δημότες με κοινωνικά κριτήρια ΑΜΕΑ και πολύτεκνοι καταθέτουν τη σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Εξαφανίσθηκαν τα καυσόξυλα από την αγορά - Στα ύψη οι τιμές! 

Οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν την αίτησή τους προς τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου Κηφισιάς (Δημαρχείο Κηφισιάς Μυρσίνης και Διονύσου, Κηφισιά, τηλ 2132007100) ή ηλεκτρονικά  https://www.kifissia.gr/sadk.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top